pimppi net paksu kalu

Löystyykö sun pimppi msn-seksistä? Väitätkö nyt sitten täällä että mä panen kaikkia kuvakkeen tyyppejä? Ja riippuu paljon siitä käytänkö siinä seksileluja ja kuin paksua.: D Ootkos koskaan kuullu sanontaa että ei se pillu käytössä kulu: Niin ja mistäs löydät ne normaalit? Taitaa olla aika haastavaa;. Taitaa olla aika haastavaa; Sanon sulle nyt pitsimekkonentsigu, että niitä normaaleita kävelee sua jokapäivä vastaan?

Hei,eiks normaalin kokoinen jo sanana kerro sen, että tämä on 'yleisin kokoluokka'? Ei mua kiinnosta kurkkii miehen housuihin. Antaa olla jokaisella mitä on: Tekeekö se minusta löysäpilluisemman jos seurustelen äijän kanssa esim. Itselläni on mies jonka kanssa olen ollut suhteessa 8 vuotta ja hänellä ei todellakaan ole mikään katkarapu vaan enemmänki vois kuvailla HK: En tarkoittanu sitä,älä ota niiin helvetin henk.

Olen kyllä kanssasi toista mieltä mutta makuasioista ei sovi kiistellä: D Olen itse ollu suhteissa ja alle 17 cm en ole ees nähny. Kiva, että menit inttiin kyttäämään toisten kokoja? Seisoko niillä kaikilla siellä suihkussa? Niinkun jo aikasemmin sanoin munan lepopituus mitään kerro: Kelasin et olisit iha yh aikuinen ku milt näytät. D jätkä oli 19 no, mut kysees lienee kumminkin ihan suomilaiset miehet. Haluaisin kuulla taas millä perustelet väitteesi?

Haluaisin myös kuulla kuinka monella lyhyen vehken omaavalla on paksu pili. Poikkeuksia tosin mahtuu mukaan kai. Siis siihen että väitit että kiinalaiset mimmit on pienempiä?

Puhuitkos nyt ittestäs tässä suomalaisten miesten vehkeen koosta? Milläs neiti tän väitteensä nyt sitten perustelee ja katokkin että on hyvä!!!!!!!!!!!!!!! I lapset on kyl kivoja. Suomessa se oli cm. Tiedän itse mistä tykkään, mitä haluan ja olen itseni kanssa sinut,joka suhteessa. Muiden mielipiteillä ei ole seksuaalista merkitystä minulle täällä eikä muuallakaan! Jokaisella on omat mielipiteet ja omat mielihalut jne..

Minulla on omani otat tän varmaan vittuiluna,mut arvostan sun ajattelutapaas ja olen sun kanssas samoilla linjoilla. D täällä otetaan kaikki niin kirjaimellisesti kuuleppas nappisilmä,säkin otit mun jutut kirjaimellisesti. Vaimoni keskeytti Harrin ja pyysi, saisiko hän vielä takaapäin. Milla nousi sohvalta, tuli luokseni ja halasi ja suuteli taas minua ja sanoi että se oli taivaallista. Kyllähän sen olin itsekin huomannut. Milla asettui kontalleen karvamatolle. Harri syöksyi Millan taakse ja upotti taas kalunsa Millaan, tällä kertaa takaapäin.

Millan täyteläiset, pulleat pakarat hyllähtivät työntöjen voimasta. Siirryin kalu pystyssä sojottaen lähemmäs katsomaan kuinka tuo iso mies pani pientä vaimoani takaapäin. Harri oli polvillaan kontallaan olevan vaimoni takana ja työnteli patukkaansa kiihkeästi vaimoni pimppiin. Milla uikutti työntöjen tahtiin. Äkkiä Harri tarttui kädellään kivikovana seisovaan kaluuni ja veti minua lähemmäs. Tunsin hengityksen kalullani ja sitten kuumien huulien kosketuksen.

Harri imi samalla minua ja pani vaimoani. Lykin lantiollani munaani innokkaasti kohti imevää suuta. Tunsin tuttua kiihotusta lantiossa. Juuri kun aloin saada, Harri irrotti huulensa kalustani ja otti molemmin käsin kiinni taas vaimoni lantiosta ja alkoi lykkiä vaimoani lähes mielipuolisesti. Kävin maahan selälleni ja luikertelin nopeasti vaimoni vatsan alle, että näkisin tuon vieraan pumppaavan vaimoni pillua.

Vaimo levitti reisiään, kun pääsin reitten väliin. Harrin kalu oli todellakin uskomattoman paksu, vaimoni pillu oli täynnä tuota suonikasta, villisti pumppaavaa kyrpää. Siirsin lantiotani vaimoani kohti ja vaimoni antoi minulle tilaa ja lopulta upotti kiimaisen kaluni suuhunsa. Näin vaimoni klitoriksen pilkottavan turpeana. Yritin kohottautua nuolemaan sitä.

Enemmän taisin nuolla Harrin heilahtelevia palleja. Vaimoni kuitenkin alkoi uikuttaa kiihkeämmin: Kulli vaimon suussa imin ja nuolin klitorista ja Harrin karvaisia palleja.

Milla uikutti ja päästi kaluni suustaan. Kiemurtelin kiimaisena, orgasmini oli niin lähellä. Milla armahti minua hiukan, hän levitti kullistani pulppuavaa kiimanestettä sormellaan terskalleni. Pian hän kuitenkin lopetti ja ulisi taas: Katsoin, kuinka Harri pumppasi kaluaan Millan pienen pillun venyessä äärimmilleen. Harrin rytmi sekosi lopulta ja hän laukesi kouristellen vaimooni. Vaimoni lykki peppuaan villisti, kehotti minua nuolemaan edelleen. Imin ja nuolin klitorista, vaimoni laskeutui niin alas kuin pystyi ja hieroi pilluaan suutani vasten.

Sain suuhuni spermaa, se kiihotti entisestään, Harri työnteli edelleen kaluaan vaimossani. Pidin kaksin käsin vaimoni reisistä, tunsin kuinka reidet tärisivät orgasmin tullessa. Vaimoni sai kiljahtaen kolmannen orgasmin lyhyen ajan sisällä. Hänen reitensä tärisivät kuin horkassa ja hän lysähti vatsani päälle makaamaan.

Hänen rintansa painautuivat kiimaista kaluani vasten. Yritin nostella lantiotani, mutten onnistunut liikkumaan niin, että kulli olisi hankautunut tarpeeksi, että olisin purkautunut. Harrin kalu jäi roikkumaan kasvojeni eteen. Harri tökki sillä poskeani selvästi osoittaen halunsa. Avasin suuni ja otin terskan huulteni väliin. Lerppunakin Harrin kalu oli niin paksu että jouduin avaamaan suuni lähes ammolleen saadakseni terskan suuhuni.

Terska täytti suuni kokonaan, enempää en sitä suuhuni pystynyt ottamaan. Sivelin vartta kädelläni ja imeskelin terskaa. Välillä laskin sen ulos sitten taas imaisin suuhun. Kulli maistui pillulta ja spermalta. Se kasvoi ja jäykistyi uudelleen suussani. Harri kysyi, halusinko naida häntä. Vaikka pyyntö hiukan yllättikin, olin niin kiihkoissani että olisin nainut vaikka mursua. Tuuppasin vaimoani merkitsevästi ja hän kiepahtikin päältäni. Nousin jaloilleni, Harri tarttui kaluuni ja totesi että tarvittaisiin liukastetta, vaikkapa margariinia.

Vaimoni oli jo hänkin tilanteen tasalla ja kipaisi yläkertaan. Harri piteli ja runkkaili minua, kun vaimoni toi Jelly-geelituubin. Harri lurautti ison klimpin geeliä kädelleen ja levitti sen ihanasti kullini päähän ja varrelle, hyvä etten lauennut hänen sormilleen. Harri asettui kontalleen sohvalle. Hänen kyynärpäänsä nojasivat selkänojaan ja hän notkisti selkäänsä merkitsevästi.

D Mulla on kans periaatteessa samanlainen periaate kuin sulla, ei panoja eikä niitä haaroja kaikille avata, mutta ei se minusta sen isopilluisempaa tee kuin susta jos tykkään isompi kokoisen vehkeen omaavista miehistä sängyssä. Enkä tarkoita kuin ihan sellasta 16cm ylöspäin enkä mitään jättivehjettä. Mihin mä miehiä sängyssä tarttisin jos koolla ei ole väliä..? Voisinhan mä ittekkin pikkurilliä siellä heilutella?: D Ja jos naisen sisälle ei mahdu kuin se n.

Kummatkin herrat kun kuitenkin omaavat aika suuret vehkeet ei puhuta enää mistään 16cm: Että kyllä se naisen värkki antaa aika paljon periksi ja laajeneehan se kiihottumistilan mukaan D Eikä se isopillusta tee yhtään kenestään.

Ja mitä miesten kanssa olen asiasta joskus aikoinaan keskustellut, melkein mies kuin mies sanoo että ei sellainen nainen ole kiva sängyssä johon ei saa kuin päätä vähän "kastaa" kun sattuu jo niin paljon..

Joo,mut ei se jakaminen sua kireenä pidä? Juuri äskön toisella palstalla seurustellessa jaat sitä pilluasi railakkaasti ja voit täällä väittää että se sun pillus ei löysty niinkö? Mietis vähän mitä puhut. Löystyykö sun pimppi msn-seksistä? Väitätkö nyt sitten täällä että mä panen kaikkia kuvakkeen tyyppejä? Ja riippuu paljon siitä käytänkö siinä seksileluja ja kuin paksua.: D Ootkos koskaan kuullu sanontaa että ei se pillu käytössä kulu: Niin ja mistäs löydät ne normaalit?

Taitaa olla aika haastavaa;. Taitaa olla aika haastavaa; Sanon sulle nyt pitsimekkonentsigu, että niitä normaaleita kävelee sua jokapäivä vastaan? Hei,eiks normaalin kokoinen jo sanana kerro sen, että tämä on 'yleisin kokoluokka'?

Ei mua kiinnosta kurkkii miehen housuihin. Antaa olla jokaisella mitä on: Vaimoni suuteli pojan penistä sen päähän ja veti sitten varovasti limasta kiiltelevän esinahan taakse paljastaen kaunismuotoisen terskan. Jälleen sai nuorukainen huokaista kiimasta kun Hannan suu avautui ja vaimoni antoi pojan äärimmilleen paisuneen kullin hitaasti liukua suuhunsa. Vaikka olin asettunut rakastelijoiden viereen runkkaamaan itseäni, kumpikaan ei varmasti olisi sillä hetkellä edes huomannut jos olisin antanut siemensyöksyni tulla heidän päällensä.

Tuntui ihanalta nähdä kuinka orgasmin ensimmäiset enteet kulkivat nuorukaisen hoikan vartalon lävitse. Pojan lantio liikkui hitaasti myötäillen Hannan helliä ja halukkaita suunliikkeitä. Äärimmäiseksi pakotetussa nautinnossaan nuorukainen käänsi päätään hitaasti takakenoon ja alkoi vähitellen huohottaa katkonaisesti.

Hanna suuteli ja nuoli pojan terskaa ja kullinvartta varovasti antaen suunsa käydä tuon ihanan peniksen jokaisessa paikassa ja sen yksityisimmissäkin kohdissa. Poika sulki jälleen silmänsä ja antoi hekuman valmistaa nuorta kehoa loppuhuipennukseen.

Tuntui kuin vaimoni olisi halunnut juoda jokaisen himokkaan tipan pojan suloisesta kyrvästä ennenkuin taivaallinen hetki huipentuisi loppuunsa. Sitten tunsin kuinka Santun käsi laskeutui varovasti kyrvälleni. En ehtinyt edes vastata kun Santtu oli ottanut kullinpääni suuhunsa ja alkoi liu´uttaa kieltään pitkin himosta kireää terskaani.

Samassa minun oli annettava tulla. Nuorukainen yritti niellä minkä kerkesi, mutta osa alkoi vääjäämättä valua myös ulos pojan suusta. Samalla Santtukin oli huipulla ja vaimoni huulille lennähtivät ensimmäiset ohuet spermatipat. Sitten pojan äärimmilleen paisunut ajeltu kalu alkoi roiskuttaa pitkissä ja voimakkaissa kaarissa vaaleaa ja paksua spermaa Hannan kasvoille.

Santun siemensyöksy tuntui kestävän ikuisuuden ja vaimoni saikin suurimman osan otettua suuhunsa ja nieli sitten nuoren sperman nautinnollisesti. Minusta taas tuntui ihanalta kun poika oli päässyt huipulle ottaessaan siemensyöksyni vastaan suullaan. Onneksi kulmasohvamme on niitä nykyisiä jättikokoisia, sillä kukaan meistä kolmesta ei halunnut tämän suloisen hetken päättyvän vielä.

Oma kyrpäni oli tuskin ehtinyt kunnolla raueta edellisestä kun huomasin, että Santtu ja vaimoni valmistautuivat jo rakastelemaan uudestaan. Pitkän kielisuudelman jälkeen vaimoni laskeutui selälleen levittäen reitensä nuorukaiselle. Sitten hän kosketti sormillaan karvatonta vakoaan ja antoi ensin yhden ja sitten toisenkin sormen liukua kiimasta limaisten häpyhuulien väliin.

Toisen käden keskisormensa Hanna työnsi peppureikäänsä ja alkoi sitten runkata itseään Santun edessä. Nuorukaisen sperman vielä maistuessa suloisena vaimoni suussa hän sai ensimmäisen orgasminsa miltei heti.

Siinä edessämme vaimoni vartalo nousi matalalle kaarelle pillun ja koko jalkovälin nytkähdellessä rytmikkäästi orgasmin aaltojen mukana. Näin kuinka Santun kulli alkoi jäykistyä uudelleen. Kaunis opemme tiesi, että suurin osa miehistä nauttii ja kiihottuu nähdessään naisen laukeavan.

Niin Santtukin -ja minä tietenkin myös. Kiihottavaa oli nähdä kuinka nuori vieraamme laskeutui kulli jäykistyneenä nuolemaan vaimoni turvonnutta häpyä. Pojan kieli liikkui hitaasti kaikkialle vaimoni jalkovälissä ja Hanna antautui halukkaasti nuorukaisen himokkaan suun kaikille oikuille. Sitten Hanna huokaisi hiljaa ja valtava orgasmi sai ihanasti kiusatun vaginan kouristelemaan rajusti Santun uteliaan suun otteessa. Nuorukaisen kielen kuitenkin jatkaessa kulkuaan pilluvaossa vaimoni laukesi toistamiseen ja orgasmin vielä kestäessä poika asetti nuoren peniksensä vaimoni turvonneille häpyhuulille.

Himosta limainen terska painui helposti liukkaiden häpyhuulien väliin ja jo parin työnnön jälkeen poika sai jälleen siemensyöksyn.

Spermaa tuli valtavasti, koska niin paljon sitä alkoi myös valua vaimoni avautuneesta pillusta Santun vetäessä kullinsa lopulta pois Hannakin huomasi valumisensa ja pyysi minut nuolemaan itsensä jälleen huipulle. Kohta tunsinkin kuinka kaikki se sakea sperma, jonka nuorukainen oli ruiskuttanut vaimooni, tuntui suloisena suussani. Vaimoni ja vieraamme yhteinen orgasmi maistui ihanalle ja tunsin että halusin taas laueta itsekin.

Oma kokemus on ollut se, että isoimmilla vastaantulleilla peniksillä on ollut enemmän erektiovaikeuksia kuin keskikokoisemmilla. Ja erektion kovuus on kyllä aika paljon merkittävämpi juttu kuin elimen koko missään ulottuvuudessa.

Ja helpoiten mulle orgasmin saa taitavilla mutta tiukoilla sormilla, ei peniksellä eikä etenkään kielellä. En tajua miksi kaikki aina hehkuttaa sitä lipomista.

Onhan se ihan jees että naisen nautinto kiinnostaa, mutta ei siihen hei ole yhtä tapaa joka toimii kaikilla! Voihan sitä kertoa mitä vaan, mutta kuka sen uskoo? Et sit sitä kertonut minkä paksuinen miehinen elin on naiselle kaikkein miellyttävin- etkä voikaan kun se riippuu naisesta. Tämä populistisesti aiheistettu kirjoitelma pisti miettimään, mitä kirjoittaja sanoisi samasta aiheesta 20 vuotta myöhemmin? Tai 10 vuotta myöhemmin? Tai vaikuttaako synnytysten määrä Vaikka olisi minkälainen cunnilinguisti niin kyllä se on vaan fakta että pitää olla iso kyrpä tai ainakin ns.

Sen pitää tuntua sisällä ja pitää jäädä runnottu olo. Suurin itselle vastaantullut oli 22 cm mittasin ja kyllä senkin sai sinniteltyä tappiin asti sisälle. Iso, paksu kyrpä täyttää ihanasti, yhdyntäorgasmit eivät onnistu minimunilla.

Ja jos haluan että minut tyydytetään sormilla ja suulla, eikä kyrvällä, panen naisen kanssa!! On aivan loistavaa, että edes muutama muija uskaltaa tunnustaa, että munan pitää olla ISO. Naisten isomunaisuus vaatimukset voivat tomia myös meidän pikkupilisten eduksi, sillä jos riittävästi tulee kannatusta isomunan toiveille, niin silloin pikkumunaset voivat alkaa hakamaan vammaistukea joka meille ehdottomasti kuuluisikin.

Täytyy muistaa, että kukaan ei halua syntyä pienimunaiseksi jo pelkästään esteettisistä syistä. Lisäksi pienimunainen saa kokea seksuaalista syrjintää ja kiusaamista vajaamittaisuutensa johdosta.

Nuorena olin naivi ja harrastin seksiä naisten, tietämättä, että oikeasti naiset halusivat vain isoa munaa, jota minulla ei ollut. Häveliäisyys syistä kukaan ei kuitenkaan valittanut. Mutta nykysin, kun ihmiset ovat valistuneita, niin en enää harrasta seksi muiden, kuin itseni kanssa. Eikä tulisi mieleenkään, että paljastaisin pikkupilini muille, kuin hoitajille tai lääkäreille, mikäli olisi pakko. Ja onhan se iso kalu myös näyttelyesine, jota katsellessa kiimainen nainen voi saada jopa orgasmin!

Itellä ainakin 18cm alkaa olemaan jo ihan liian iso, ehkä vika on sitten täällä päässä? Mutta usein tulee vastaan miehiä jotka luottaa vaan siihen kalunsa kokoon, eikä osaa yhtään mitään muutakun rynkyttää.

Se on paljon pahempi kun pieni muna! Nää jutut siitä, että isolla munalla ei osata naida tai että se ei seiso kunnolla menee samaan lokeroon kuin tarinat kauniiden ihmisten luonnevioista tai lupsakoista lihavista. No ei ainakaan täällä onnistu! Itselleni klitorisorgasmia parempi on emätinorgasmi, ensimmäinen on jvain vaimea kaiku jälkimmäisestä.

Parhaiten laukean peniksellä joka on ihan keskimittainen, mutta kaartaa taaksepäin. Mutta koolla ei tosiaan juuri ole väliä, niinkuin sanoitkin. Voi huokaus, nainen voi saada orgasmin muualtakin kuin genitaalialueilta. Ette ajatelleet tätä sitten? Enpä ole moneen naiseen törmännyt, jolle ei olisi isohko kelvannut tai mahtunut.

Itse asiassa 3 tapausta: Kahden kanssa ei yksikertaisesti mahtunut olivat aika nuoria ja yksi kieltäytyi, antoi vain käsihoidon, suuhun ei mahtunut. Nuorena miehenä kun tuli pyörittyä vakiobaareissa pääsin usein likkaporukoiden rinkiin. Eli kun yhtä oli käynyt painamassa, niin myöhemmin, kun törmäsi baarissa sen kavereihin, aina joku heistä tuli tyrkylle ja tilaisuuksiin oli mukava tarttua Nykyään vaimoni ei juurikaan kiinnitä huomiota kokoseikkoihin, sanoi vain kerran, että meidän vehkeet on mittatilaustyönä toisilleen tehdyt.

Nykymaailmassa kalun koolla on todellakin väliä. Löytyyhän sitten niitä pieni pimperoisia naisia joille riittää vähän pienempikin kalu ja saavat siitä sen tyydytyksen.. Itse en enää suostu seksiin pieni kaluisten kanssa, onhan se julmaa mutta olen niin itsekäs että vaadin itselleni vain parasta.

Ja jos äijältä löytyy kokoa muttei taitoa niin sitten sanon suoraan mistä tykkään ja sitten sitä hommaa opetellaan jos kummaltakin vielä haluja löytyy.. Seksi on kuitenkin niin tärkeä asia ihmisen elämässä että kyllähän sen eteen tekee töitä jotta sen saa toimimaan ja saa siitä sen parhaimman irti..

Parasta oli kuitenkin seksi pitkäaikaisen kumppanin kanssa.. Itse olen biseksuaali, ja ainoa syy ottaa mieheltä on mehukas ja suuri meisseli. Muuten valitsen mieluummin naisen, sillä ovathan naiset miehiä kauniimpia ja seksikkäämpiä.

Pikku- ja normimunat jätän niille, jotka näkevät miehissä muutakin kuin elävän falloksen joka tuntuu erilaiselta kuin silikonimunat tai sormet.

Pian hän kuitenkin lopetti ja ulisi taas: Millan täyteläiset, pulleat pakarat hyllähtivät työntöjen voimasta. Olen nähnyt yhtä sun toista ja mielestäni suuri on ollut hyvinkin kivulias, eli pienemmät kunniaan! Milla näytti tarttuvan alapuolelta Harrin kaluun ja runkkaavaan Harria samalla kun minä lykin parruani takaapäin. Suomalaisen peniksen keskipituus on alle neljätoista senttiä. Laittakaa ne viivottimet pois ja nauttikaa itsestanne ja toisistanne. Kenelläkään ei missään tapauksessa ole alle kuusitoistasenttistä.

2 thoughts on “Pimppi net paksu kalu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *