Nyt tissit onki jo kutistunut normaaliin A-kuppiin: Mäki oottelen tota ihmettä: Ihme nautoja kaikki demittäjät, hassua vaan, että todellisessa elämässä ei tuu kovinkaan paljoo vastaan näitä 60L - kuppeja, mutta jokatoisella demittäjällä vaan on semmoset. En oo ikinä tajunnu et miks kuppeja ain hihkutetaan nii paljon D Mullaki alko tissit yhtäkkiä kasvamaan kun alko seurustelemaan: D jännää miten tollanen vaikuttaa..

Ko'oista tietämättömien demittäjien silmään kuulostaa varmaan jättihinkeiltä. D Jos nämä näkisivät minut luonnossa kirmailemassa veikkaisivat a-kupiksi. Kaikki ei ole niin yksinkertaista. Kuppikoko sinänsä ei kerro näkemättä mitään siitä, miltä rinnat näyttävät. Täällä hupenee se vähäkin taas. Solakoituminen menossa ja alkaa näköjään rinnoista. Seistään taas alasti keskellä kämpää ja kiljutaan paikkalappu kädessä, kun vuotokohta on hukassa.

Jos on alamitta 70 tai vähemmän niin ne on aika olemattomat? Ap, miksi tällaista kysyt? Ennen ollu pienempi koko mullakin mut kiloja tullu kai ja imetys,vaikka nyt onkin jo loppu tekee tehtävänsä ja tissit on levinneet. Rinnakkaiskoossa on suunnilleen samankokoinen kuppi. Ei se kuppikoko vielä mitään kerro 80A on periaatteessa kuppikooltaan aivan sama kuin 70C.

Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Ympärysmitoilla on paljonkin merkitystä.

D70, C75, B 80, A Eli jos jollakin on ympärysmitta 95 cm ja kuppi A niin kuppi on tismalleen saman kokoinen kuin 70cm ympärysmitalla D-kupin siskolla. A85 vaikka saman kokoisia rintoja D70 pidetään isoina pienellä ja sirolla naisella. Rintojen muodolla tietenkin isoja henkilökohtaisia eroja, tuskin kenelläkään on täydelliset, täysin samankokoiset ja identtiset, täyteläisen pyöreät puolipallorinnat luonnostaan.

Näitä täydellisä rintoja tehdään kirurgin veitsellä. Kaikille vastanneille naisille Kiitos Eikös se minusta ole sellainen sopiva, päättele C niinkuin cahvikuppi ainakin mein mummo juo perusmocan suht isosta cupista tuo numero taitaa tarkoittaa syntymävuotta? Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ilman välilyöntejä: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi:

Itse rinta on kuitenkin aito,melko kookas,myötäävän kiinteä. Onko tuo kuppikoko millainen Viestiketju alueella ' Mitäs nyt? Viestiketju osiossa ' Seksi 'käynnistäjänä heikki Hoh hoijaa Työkalut Ilmoita asiaton viesti.

Livechatti c kuppikoko -

Itselläni on 80c, eivätkä rinnat todellakaan ole mitkään isot. Tarkoittaa sitä,että kun niiden kantaja lenkkipolulla vastaasi tulee Oih jes mullakin on näköjään vielä toivoa.

Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Onko tuo kuppikoko millainen Kun en tiedä nuista kokotaulukoista mitään. Kohtalaisen isohan se kuppi on, sekä ympärys myös. Ei mitkään pienen naisen liivit. Tarkoittaako tuo 85 senttimetrejä rintojen alapuolelta, ja tuo c on sitten kuppikoko Tarkoittaa sitä,että kun niiden kantaja lenkkipolulla vastaasi tulee Ne kutsuvasti siinä heilahtelevat sinua lähestyessään Ympärysmitta ei johdu lihavuudesta,vaan olen aktiivisesti harrastanut kuntosalia,voimistelua jne.

Itse rinta on kuitenkin aito,melko kookas,myötäävän kiinteä. Nänni kasvaa kiihotuksesta todella isoksi Jostakin syystä monet miehet tuntuvat keskustelevan rintojeni kanssa???! Miksi mieheen on vaikea saada katsekontaktia? Rinnoilla ei ole silmiä. Haluan tulla nuolemaan tissejäsi Minulla on D, enkä pidä sitäkään erityisen suurena. DDD Ja sitte ku se alotti pillerit about puolvuotta sitte nii ne kasvo viel lisää. Oih jes mullakin on näköjään vielä toivoa. Tajusin juuri, että mulla on G: Eihän kuppikoko edes kerro tissien koosta mitään?

No jos ne on vaikka kasvanu 75A: D millasethan melonit mulla on ku oon Munpas tissit onki kasvanu kolmessa kuukaudessa B: Mullaki kummasti rupes rinnat kasvamaan kun pariuduin, mutta valitettavasti vaan siksi koska lihoin. Nyt tissit onki jo kutistunut normaaliin A-kuppiin: Mäki oottelen tota ihmettä: Ihme nautoja kaikki demittäjät, hassua vaan, että todellisessa elämässä ei tuu kovinkaan paljoo vastaan näitä 60L - kuppeja, mutta jokatoisella demittäjällä vaan on semmoset.

En oo ikinä tajunnu et miks kuppeja ain hihkutetaan nii paljon D Mullaki alko tissit yhtäkkiä kasvamaan kun alko seurustelemaan: D jännää miten tollanen vaikuttaa.. Ko'oista tietämättömien demittäjien silmään kuulostaa varmaan jättihinkeiltä.

D Jos nämä näkisivät minut luonnossa kirmailemassa veikkaisivat a-kupiksi. Kaikki ei ole niin yksinkertaista. Kuppikoko sinänsä ei kerro näkemättä mitään siitä, miltä rinnat näyttävät. Täällä hupenee se vähäkin taas.

2 thoughts on “Livechatti c kuppikoko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *