En muista kävikö kikkeliin tai sinne päin mutta semmonen aavistus että saatto käyä. Olin pari kolme vuotta sitten liukkaalla tielä pyörän kans kattomassa ilotulituksia ja lipsahin tangon päälle ku oli tarkotus kai lähtä polkemaan.

Peniksin alapintaan siihen aika "juureen", kivesten väliin tuli suunnilleen Kristuksen kokoinen mustelma joka näytti pelottavamalta ku miltä tuntui ja hävis aikanaan, kai viimestään viikon päästä. Se pyöräntankojysäys ei siis Saatanan kiitos osunut kiveksiin. Ei oo koskaan potkaistu kiveksiin, ja potkaisijalta monottaisin polvella leuvan kahtia, vähintään. Isyyden menetyksistä en saane koskaan tietää sillä en ikään naine ketään enkä siis saa tietää onko minulla lapsentekospermaa tuottava pallisto.

Mutta eiköhän nuo vielä toimi, vaikka sinne poimuonkaloon ei oo vielä yksikään lasti lauennut, alkanoille vaan ja omaan nyrkkiin. Ei sperman tuoto lopu potku rikkoo vain sen kulkuputket joten mitän ei lennä. John Steinbeckin kuvaa asiaa klassikkoromaanissaan termillä "valkohehkuinen tuska" Tappelu päättyy aina onnistuneeseen haarapotkuun.

Tosin on väitetty että esim sumopainijat jotenkin treenais vetämään kulkuset suojaan mutta se ei kuulu snakarijengin repertuaariin.

Feudaali ajan samurait kätkivät tosiaan kivekset sellaiseen koloon pussien juuressa. Se vaippa mikä niillä estää kiveksien pullahtamisen takaisin pussiin. Toisaalta onnistuneesta haarapotkusta voi alkaa uusi tappelu, heti kun potkittu on lakannut karjumasta ja noussut ylös maasta. No sillä välin ehtii ottaa neljä kilsaa etäisyyttä Niinpä näinpä se on.

Nääsen mikäli ruma mies potkasee perseesee, kynsii selkää, tukistaa, kuristaa, puree olkavarteen ja läimäyttää poskelle niin erektio loppuu.

Jos kaunis naine tekee saman perään, muna erektoituu välittömästi. Ei oo siis sama kuka pieksää vaikka kipu ois vakio. Erektio on merkki siitä että ainakin muna on terve, silla lailla liittyy terveyteen. Ja tervettä on myös se että kiihottuu vastakkaisesta sukupuolesta. Itseäni ei ole muistaakseni potkaistu kiveksille, ainakaan en muista, mutta muita iskuja kyllä on tullut.

Saattaa jotain muutakin olla vielä. Ei kaikkea enää muista, mitä lapsuudessa tapahtunut. Murrosikä tuli, mutta melko heikkona. Nykyään aikuisenakin olen jossain määrin feminiininen mies hetero. Kalleukset toimii, tuottavat tavaraa, toisaalta itselläni on selvästi jotain hormonaalisti häiriötä.

Tiedä sitten mistä johtuu. No kyllähän ite peniksen varsi kestää iskuja, etenkin kovana, vaikka paksulla kumirenksulla tai puuhelmihiuspampulalla räpsäyttelisi. Terska sitten on taas aika arka, kiveksistä puhumattakaan.

Pallit ja pallea lienee miehen arimmat paikat, kaulan alapuolisista osista. Saattaahan olla että nykymies saa vesijohtoveen kin mukana kaikkia helevetin e-pillerijämiä ja muita naishormooneja jonka tähen sitten on rinnoittuneita rouvas miehiä vai liekö vaan joku sitkeä Mangneettimmedia-tyylinen myytti tuokin? Mutta kai ihmissuku sitten kutenkin jotenkin rapistuu kun ennen oli miehet rautaa. Kaivo lapiolla juoksuhautoja kilometreittäin ja törskäisille upporämeille kolme metriä syvia ojia paljaalla lapiolla, tuohikontti seljässään, kaarnavirsut jaloissaan, ihan mielissään ja simona.

Nykymies vaan sättäilee, valittaa ja hihittelee irtskareita ja sidukkaa löträten. Jospa naiset vaan tietäs että munapotku sattuu noin yhtä paljon ku synnytys Ja miltähän se pillupotku tuntus naisesta?

No naisella on kyllä ne kaikki törkeen tärkeet pillun osaset siellä kehon sisässä, tietääkseni, siellä potkun ulottumattomissa, peeveli Litoris varmaan se ainut herkkä kohta. Mutta tuskin naista kuitenkaan edes Täki Tsään-voimaisella haarapotkulla hetelmättömäksi sais, miehen voi saahakki.

Juuti tuon tähen naisten seurassa kannattaa pitää munasuojia. Naisen ja miehen lyönti vaikuttavat eri tavoin. Ei oo kato ollenkaan sama ken sua pieksää vaikka kivun määrä ois sama. Jos vaikka mies raapii selkääsi kynsin niin herää vain halu lyyä turpaan, jos taas nainen tekee saman, herää muna. No miltäs tuntuisi tissiinpotkasu? Tai no eihä se kivekseenpotkua vastaa- Epäreilua ku naisella on kaikki kipua tuntevat elimet potkujen ulottumattomissa.

Kyllä se janicaas vois olla aika kokemus ; mua on potkittu kyllä kiveksille, mut hyvin tuntuu toimivan yhä. Mispäin suomee asut tääl ois yhet kulkuset joihin ei ooviel potkittu ja haluun kovazti kokeasen ihan itw vaikka sattuiski kuinka paljon et jos vaan haluut ja oottällä seudulla millä mä oon nii voisit joskus vetästä kunnon iskun muniileni asun vantaal olis kiva vaikka et ois tääl alueelä niin vastaisit.

D ei ole epäreilua vaan reilua se että me naiset voimme potkia miehiä kiveksiin kun huvittaa. Potki mieluummin penikseen, siinä ei ole juuri mitään vaurioituvaista eikä suora soikkeli tunne paljoa kipuakaan, se vaan kovenee entisestään naisellisen kurituksen kourissa. D ja vaikka pitkät jalat omistanki nii osaan korkkareilla suunnata juuri oikeaaan osoitteeseen,eli kivespussin keskelle ni kipu tuntuu molemmissa kiveksissä. Ei naiselliset naiset oo tuommosia, vain ne jossa on estrokeeniä tai mikä se perusnaishormoni onkaan vähemmän ku akahtavissa miehissä.

Tiesitkö että munapotkuissa ei ole mitään humoristista. Palleissa on tarkkatunto juuri siksi että niitä ei hakattas koska ne on niin törkeen tärkeet jutut ja niien hoitaminen voi olla kallista.

Vaikka kaikista kivuista juuri kivessärky on esimerkiksi jenkkien mielestä huvittavinta; 3-vuotias lapsi heilauttaa isäänsä pesismailalla haaroväliin ja typeryyttä kuvaava äiti on tukehtua nauruun. Voi helevetin jee, minä ainakin katon semmosta yhtä pokkana ku maalin kuivuntaa tai lehmän märehintää. Mietipä itelles se isänkäsi-läimäsy nänniin tai puuhelmisen hiuspompulan mösäys litorikseen niin katotaan vieläkö on virnu perseessä. No munasuoja vaan päälle niin mikä ettei.

Tosin siinä vois lähtä sitten muna kasvamaan niin että se suoja lopulta kuitenkin halkeais. Mutta silloin ois jo kulli niin iso ja kivekset vetäytyny sen verran pieniksi että kaikki potkut sattus tunnottomaksi kiihottuneeseen penikseen ja paisuttais sitä entisestään. Ei kait se nyt nii paha oo, jos mies kattoo prnoo välillä..? No mikä on arin alue naisessa? Miltä tuntuisi itsestäsi mikäli nainen olet oikeen "isän kädestä" tuleva avoläimäys suoraan paljaaseen rintaan tai oikea koukku alavatsaan, ja menkkojen aikana tietysti?

Jos mua joku potkasee kiveksiin niin siltä potkasen alaleuan halki. Jos oli niin et voi olla enää elossa. Tai ainakaan ihan kunnossa. Hepan takapotku on kuulemma jotain kolme kertaa nopeempi ku lehmällä eikä lehmänkään potkua ehi välttämättä väistää.

Tuo on oikein, kenenkään muna ei ole niin herkkä etteikö siihen saa potkia. Omani antaisin sulle potku leluksi heti. Kokeile joskus laita ori kiinni niin ettei pysty rimpuilemaan ja pese sen penis etikalla johon on sekoitettu vähän chiliä tulee laukeamaan täydellä teholla ja laita vielä joku jolla voit puristaa sen palleista vaikka ruuvipuristimella sopivasti. Jätkät varmaan naurais sulle jos pilluusi tungettas särkynyt kaljapullo. Se on ihan yhtä hauskaa ku munapotkut. Taijat sannni16 olla yks ja sama tyyppi täälä useilla nimimerkeillä, haaveilemassa vaan.

Kutkaan muut ku Jenkit ei osaa nauraa kiveskivistykselle. Mutta eihän se kumma ku sielä lapsiin tunketaan 26 rokotetta niin kehitys on vähän sen mukaista sitten Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kyllä tänne päin saa potkuja jakaa ja nauraa. Toivottavasti sait kunnon osuman!? Mä olin kaverilla niitä oli 6 ne kävi päälle mut kaadettiin maahan kaksi piti käsistä toiset kaksi jaloistal ne kaksi jotka ei tehny mitään toinen repi multa housut pois olin kalsareissa siten ne kaksi rupes potkimaan pisitä jatku 15 minuuttia sittpien ne re Repi vielä kalsarit pois olin alasti sitten ne rupes vielä paljailla munille potkiin se tuntu hirveeltä sitten ne räriisuut ihan kokonaan ja potki vielä 30 minuuttia sitten ne rupes na.

En oo yrittänyt mutta kerron tarkemmi in sit ne jätti mut makaan ja menu kattoon elokuvaa viereiseen huoneese jotkaen mä puin äkkija lähin kattoon niide kaa elokuvaaj.

Ne jotka hakkas oli just sitä sorttii joka hakk. Kerron taas niste munan tohjoksh akkaa kerran ne pakhänotti mut oleudane keinu laudan ala päässä sit kaksi niistä paino ylä päätä ja se lauta iski täysii mun muniin. Ei oo, eikä potkasta. Nimittäin se joka niin tekee, saa etsiskellä hampaitaan tunnin.

Ja mikäli minä löyvän na kaikki eka niin myyn ne omistajalleen 15 euron kappalehintaan. Vastaan voin tulla toki sen verran, että annan puolitoista promillea alennusta siitä Erikeeper-purkista, jonka sisältämällä liimalla hän saa koettaa laittaa purimensa takaisin. Sählypallon iskusta mulla on kokemusta kun yläasteella olin maalivahtina ja sitten lennähti.

Jeesukse ristukse iankaikkinen hoosianna kun se sattui. Ai niin, hyväksyn potkun sillä eholla että potkasija o naine, joka potkasee tarkasti ja himokkaasti erektoituneeseen penikseeni. DD miks se muka sattuu nii paljo. Oli aamu kello noin kahdeksan oon lährös töihin mieheni kai luuli että oon lähteny nyt tulinki takaisin no siinä äijä seisoi netin eessä ja veti käteen kysyin etkö saa multa tarpeeksi rupes vituttaa otin sen pallit käteen hyväilin mut sit aloin pusertaa ja vääntää ne alkoi tulla siniseksi äijä oli polvillaan potku palleihin teki varmaan makeeta läksin töihin eipä runkkaa enää t eija.

Varmaankin masokisteille löytyy joku oma palsta. Tämä palstahan koskee vain terveyttä. Sairaille ja psykiatrisille tapauksille, samoinkuin vajaaälyisille on omat osastonsa. Jotkut jopa suljettuja sellaisia. Ei poikiikaa saa satuttaa!!!!!

Toi isyyden menetys on vain myytti. Kiveksiä suojaa aikamoinen sitkeä muuri. Jos haluaa menettää isyyden kiveksiin kohdistuneella iskulla niin jonkun täytyy vetää niin kovaa alumiini pesarilla kuin lähtee. Jos kivespyörähtää johtimen ympärille tai joitan niin se kives menetetään kuudessa tunnissa.

Se alkaa helvetillisellä kives kivulla ja säteilee lantioon asti. Ainoa vaihtoehto on leikkaus niin nopeasti kuin mahdollista. Jos vastaan otto virkailija ei ota tosissaan ja menetätä kiveksen tai kivekset niin voit ainakin haastaa terveyskeskuksen oikeuteen ja saada massiiviset korvaukset.

Mulla on kaksi tarinaa jotka tapahtui mulle nuorena: Vedin alamäessä vahingossa etujarrun pohjaan ja lensin tangolle. Kivespussista jäi nahka tangon ja minun väliin ja siitä lähti pinta ihoa peukalon verran.

Myös vasen kives jäi hetkellisesti tangon ja minun väliin joka pullahti ikään kuin joku olisi rasvaisilla käsillä ottanut pinsetti otteen ja puristanut. Olin kaksi viikkoa "kuumessa" heheh. Kaikilla on varmaan jonkin sortin kiveskipu tuttua mutta voin kokemuksesta kertoa että kaikkein kivulian munille potku on takaapäin niin että pottuvarvas vain osuu toiseen kivekseen kovaa ja nopeasti.

Kipu on niin suuri että se iskee 5 sekunnin viiveellä ja alkaa vihlomisella joka pahenee ja pahenee samalla kun mietit kuinka kovaksi se kipu oikeasti käy. Olin 15 minuuttia maassa ja keskityin vain hengittämiseen. Kaveri aikoinaan teki noin mulle vahingossa mutta hän nauroi mulle sen koko 15 minuuttia eikä pyytänyt anteeksi tai mitään.

Kun toivoin jotenkin vetäsin kirkuvan alakoukun palleaan ja haistatin vitut. Mulle teki lentokone hätälaskun 3 kilometristä suoraan kasseille kun otin aurinkoa viime kesänä. Huomasin tuskissani että taivaalta satoi muutama laskuvarjo mies.

Valitettavasti kaikki heistä oli sadisteja joten he laittoivat kiristys siteen kivespussini ympärille niin että kivekset olivat tiukasti pussin pohjalla ja pitivät raajoistani kiinni ja hakkasivat vasaroilla kiveksiäni neljä tuntia putkeen.

Sen jälkeen he laittoivat minulle pienen pussin penikseni päällä joka oli sopiva miniatyyri koossa mutta sitten he laittoivat minut katsomaan sellaista aikuisviihdettä että rupesi ottamaan eteen vaikka kivekset olivat turvonneet ananaksen kokoisiksi. Valitettavasti se huppu minkä he laittoivat penikselleni oli 10 senttiä liian pieni erektiossa joten penikseni räjähti. Jos mies itse haluaa potkuja munille niin täältä kyllä läsähtelee terveisin Kaija.

Tuu läsäyttelee mun munia!! Saat potkii niin paljon ku mieles tekee! Pane sähköpostii jos kiinostaa cazaws gmail. Se on nii kiihottavaa jos kaunis nainen potkasee kalleuksille. Sen vois tehä useemman kerran Yks nainen potkaisi minua Hai- saappailla munille.

Kyllä se tuntui aika kipeältä, mutta se tuntui myös hyvältä. Mutta hän jatkoi potkimista, ja sitten tuli saapasta ympäri kehoa. Ilmeisesti jotkut naiset nauttivat potkimisesta, vai mitä mieltä olette naiset , kommentoikaa Naisena voin sanoa,että minä potkin munille.

Tämä on meidän itsepuolustuskeino,ei tästä varsinaisesti nautita, mutta ehkä tämä on paras tapa. Meiilä on usein kovakärkiset kengät jalassa. Eilen potkin yhtä heppua munille. Minulla oli jalassa hai-saappaat. Varmaan tuntui, kun annoin sille kunnolla saapasta. Sinne kiveksille se potku meni. Olen potkinut näillä saappailla ennenkin. Oli kyl hauskaaki, eikä oo kauduttanut.

Vaikkaki tietty sit sattu aikalailla ja pallit oli kipeenä viikon verran. Oon kans potkinu hai-saappailla poikia palleile, se on hauskaa! DD ja jos ne ei muuten hajoo nii lopuks otan teidän kivekset käteeni ja puristan nii kovaa että ne murskaantuu xDD. Tiia Laita viestiä osoitteeseen potkis gmail. Moi, laitahan maili osottees, niin jutellaan eka ;.

Tia99, tekiskö mieli päästä potkimaan mua kunnolla kasseille? Hahahahah miks härnäsit jos kerran härnäsit nii ansaitsit ton pallien kipus Kainu kaikki pojat tietää et älä härnää tyttöjä missään tilanteessa Tiedoksi olen poika ja tiedän miltä munille saaminen tuntuu!

Voisiko joku vastata mitä monottaminen tarkoittaa Esim kuulin et joku oli monottanu polvella miehen munille Mitä toi tarkottaa??????????? Tia99 sanoi hyvin, että hai-saapasta tulee tarvittaessa. Munille tuli minulta aika kova potku. Hän kaatui maahan , ja sitten minä potkin sitä saappaillani.

Potkasin kikuliin mutta osuin kiveksiin ,voi että poikakaveri itki. Tässä on taas mii1. Koska kommentoinini on pidetty. Ostin pari viikkoa sitten uudet punaiset Hai-saappaat. Pidän niitä sisälläkin iaiassa , Uudenvuoden aattona potkin niillä, t. Tuollaisen naiskaverin kun löytäis jostain, joka haluais potkia munille Tuntuvat mun ystävät olevan joko arkoja tai luulevat niiden olevan helposti särkyviä.

Mulle saa laittaa viestiä, jos haluaisitte tytöt potkia niitä Laitoin jalkaan Hai- saappaat, kun tiesin, että täytyy potkia. Sitten minä saappaillani potkin jalkoväliin, ja kun hän kaatui, aloin polkemaan hänen munia. Sinne hänen sukuelimensä jäivät minun saappaani alle. Kun mies ei ymmärrä tai 'tiedä' ettei melaa ole lupa ängetä paikalla olijaan. Ei tavitse käytää jalkaa kyynärpää tai käden sivu sopii myös jopa joku astalo ei liian paksu tai pitkä että saa voimaa lyöntiin.

Hypätkää maalin tolppaa päin munat edellä. Oon tehny ite paperia housuussa maaliin tolppaa päin hypyn eikä tuntunut yhtään. Minä taas potkin Hai-saappaillani. Minulta tuli kovia potkuja. On ne vaan hyvät kumpparit. Saa toisen jalan tukevasti maahan , kun toinen jalka potkaisee. Ne on kovat kärjestä , ja saappaitten kannoilla on hyvä polkea.

Tuossa eilen istuttiin iltaa kaverin kanssa, ja ajateltiin, että lähdetään ulos. Mitkä kengät laitetaan jalkaan? Puhuttiin, että Hait on parhaat. Minä laitoin ne jalkaan, ja kaveri kävi omat myös hakemassa jalkoihinsa. Sitten tuli tilanteita, että saimme potkia munille , kyllä se potkiminen saappailla sinne jalkoväliin on aina mukavaa. Kaksikko pyrkii selventämään tieteellisiä asioita videoillaan niin nopeasti kuin mahdollista - ja kaikki tämä selkokielellä.

Yksi tuoreimmista aiheista on ikuisuuskysymys: Kumpi mahtaa sattua enemmän, synnyttäminen vai "munille" potkaisu? Naiset ja miehet kun eivät voi tuntea näitä molempia asioita. Alussa videolla korjataan luulot kivun mittayksiköstä, jonka väitetään olevan del.

Internetissä kiertää huhu, jonka mukaan ihminen sietää vain 45 del-mittayksiköllistä kipua. Silti synnytyksessä nainen tuntee kipua 57 del verran, joka on sama kuin 20 luuta murtuisi yhtä aikaa. Toinen väite on, että potku kiveksiin tuntuu yli 9 del verran. Kivulle on kutienkin löydetty aikoinaan mittayksikkö nimeltä dol, joka tulee latinankielisestä sanasta dolor kipu , miesääni kertoo videolla.

Kipuja on erilaisia, äkkinäisiä ja pitkään kestäviä. Kipu on lisäksi hyvin yksilöllistä ja siihen vikuttaa useampi eri tekijä. Esimerkiksi sen hetkinen mielentila, ympräistö, kivun aiheuttaja ja niin edelleen.

Toinen ihminen voi sietää kipua toista paremmin. Videolla käsittellään myös sitä, miten kipu esiintyy kiveksissä ja synnytyksen aikana. Eroavaisuuksia ja yhteneväisyyksiä löytyy. Silti Moffitin ja Brownin johtopäätös on tasapeli, vaikka tapaukset ovatkin täysin erilaisia. Molemmat sattuvat, ja paljon! Jaa se myös ystävillesi. Juuri nyt Päivä Viikko. Menikö Justin Bieber naimisiin? Esitteli sosiaalisessa mediassa sormusta nimettömässä Rääväsuinen räppäri Cardi B pisti arvostelijoilleen jauhot suuhun:

Numeropalvelu potku kiveksille -

Sitten minä saappaillani potkin jalkoväliin, ja kun hän kaatui, aloin polkemaan hänen munia. Se pyöräntankojysäys ei siis Saatanan kiitos osunut kiveksiin. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. En tiedä onko tämä ollut vaikuttamassa asiaan. Oletteko huomanneet että paljon alkoholia käyttävillä on "vanha" iho? Kehonrakentaja Kille Kujala tähdittää tuoretta suomalaista musiikkivideota - katso. Mulla oli jalassa semmoset hyvin ohuet kesäshortsit ja potku osu erittäin hyvin. Erittäin kovasta iskusta kokemusta on, kun kaveri potkaisi vanhingossa kerran thai boxingissa, mutta muutenkin pyöräntangolle on tullut kaaduttua sun muuta aikoinaan. Feudaali ajan samurait kätkivät tosiaan kivekset sellaiseen koloon pussien juuressa. Potki mieluummin penikseen, siinä ei ole juuri mitään vaurioituvaista eikä suora soikkeli tunne paljoa kipuakaan, se vaan kovenee entisestään naisellisen kurituksen kourissa. Munille tuli minulta aika kova potku. Ja miltähän se pillupotku tuntus naisesta?

Litoris varmaan se ainut herkkä kohta. Mutta tuskin naista kuitenkaan edes Täki Tsään-voimaisella haarapotkulla hetelmättömäksi sais, miehen voi saahakki. Juuti tuon tähen naisten seurassa kannattaa pitää munasuojia. Naisen ja miehen lyönti vaikuttavat eri tavoin.

Ei oo kato ollenkaan sama ken sua pieksää vaikka kivun määrä ois sama. Jos vaikka mies raapii selkääsi kynsin niin herää vain halu lyyä turpaan, jos taas nainen tekee saman, herää muna. No miltäs tuntuisi tissiinpotkasu? Tai no eihä se kivekseenpotkua vastaa- Epäreilua ku naisella on kaikki kipua tuntevat elimet potkujen ulottumattomissa.

Kyllä se janicaas vois olla aika kokemus ; mua on potkittu kyllä kiveksille, mut hyvin tuntuu toimivan yhä. Mispäin suomee asut tääl ois yhet kulkuset joihin ei ooviel potkittu ja haluun kovazti kokeasen ihan itw vaikka sattuiski kuinka paljon et jos vaan haluut ja oottällä seudulla millä mä oon nii voisit joskus vetästä kunnon iskun muniileni asun vantaal olis kiva vaikka et ois tääl alueelä niin vastaisit.

D ei ole epäreilua vaan reilua se että me naiset voimme potkia miehiä kiveksiin kun huvittaa. Potki mieluummin penikseen, siinä ei ole juuri mitään vaurioituvaista eikä suora soikkeli tunne paljoa kipuakaan, se vaan kovenee entisestään naisellisen kurituksen kourissa. D ja vaikka pitkät jalat omistanki nii osaan korkkareilla suunnata juuri oikeaaan osoitteeseen,eli kivespussin keskelle ni kipu tuntuu molemmissa kiveksissä.

Ei naiselliset naiset oo tuommosia, vain ne jossa on estrokeeniä tai mikä se perusnaishormoni onkaan vähemmän ku akahtavissa miehissä. Tiesitkö että munapotkuissa ei ole mitään humoristista. Palleissa on tarkkatunto juuri siksi että niitä ei hakattas koska ne on niin törkeen tärkeet jutut ja niien hoitaminen voi olla kallista.

Vaikka kaikista kivuista juuri kivessärky on esimerkiksi jenkkien mielestä huvittavinta; 3-vuotias lapsi heilauttaa isäänsä pesismailalla haaroväliin ja typeryyttä kuvaava äiti on tukehtua nauruun. Voi helevetin jee, minä ainakin katon semmosta yhtä pokkana ku maalin kuivuntaa tai lehmän märehintää. Mietipä itelles se isänkäsi-läimäsy nänniin tai puuhelmisen hiuspompulan mösäys litorikseen niin katotaan vieläkö on virnu perseessä. No munasuoja vaan päälle niin mikä ettei. Tosin siinä vois lähtä sitten muna kasvamaan niin että se suoja lopulta kuitenkin halkeais.

Mutta silloin ois jo kulli niin iso ja kivekset vetäytyny sen verran pieniksi että kaikki potkut sattus tunnottomaksi kiihottuneeseen penikseen ja paisuttais sitä entisestään. Ei kait se nyt nii paha oo, jos mies kattoo prnoo välillä..?

No mikä on arin alue naisessa? Miltä tuntuisi itsestäsi mikäli nainen olet oikeen "isän kädestä" tuleva avoläimäys suoraan paljaaseen rintaan tai oikea koukku alavatsaan, ja menkkojen aikana tietysti?

Jos mua joku potkasee kiveksiin niin siltä potkasen alaleuan halki. Jos oli niin et voi olla enää elossa. Tai ainakaan ihan kunnossa. Hepan takapotku on kuulemma jotain kolme kertaa nopeempi ku lehmällä eikä lehmänkään potkua ehi välttämättä väistää. Tuo on oikein, kenenkään muna ei ole niin herkkä etteikö siihen saa potkia.

Omani antaisin sulle potku leluksi heti. Kokeile joskus laita ori kiinni niin ettei pysty rimpuilemaan ja pese sen penis etikalla johon on sekoitettu vähän chiliä tulee laukeamaan täydellä teholla ja laita vielä joku jolla voit puristaa sen palleista vaikka ruuvipuristimella sopivasti. Jätkät varmaan naurais sulle jos pilluusi tungettas särkynyt kaljapullo. Se on ihan yhtä hauskaa ku munapotkut. Taijat sannni16 olla yks ja sama tyyppi täälä useilla nimimerkeillä, haaveilemassa vaan.

Kutkaan muut ku Jenkit ei osaa nauraa kiveskivistykselle. Mutta eihän se kumma ku sielä lapsiin tunketaan 26 rokotetta niin kehitys on vähän sen mukaista sitten Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kyllä tänne päin saa potkuja jakaa ja nauraa. Toivottavasti sait kunnon osuman!? Mä olin kaverilla niitä oli 6 ne kävi päälle mut kaadettiin maahan kaksi piti käsistä toiset kaksi jaloistal ne kaksi jotka ei tehny mitään toinen repi multa housut pois olin kalsareissa siten ne kaksi rupes potkimaan pisitä jatku 15 minuuttia sittpien ne re Repi vielä kalsarit pois olin alasti sitten ne rupes vielä paljailla munille potkiin se tuntu hirveeltä sitten ne räriisuut ihan kokonaan ja potki vielä 30 minuuttia sitten ne rupes na.

En oo yrittänyt mutta kerron tarkemmi in sit ne jätti mut makaan ja menu kattoon elokuvaa viereiseen huoneese jotkaen mä puin äkkija lähin kattoon niide kaa elokuvaaj. Ne jotka hakkas oli just sitä sorttii joka hakk. Kerron taas niste munan tohjoksh akkaa kerran ne pakhänotti mut oleudane keinu laudan ala päässä sit kaksi niistä paino ylä päätä ja se lauta iski täysii mun muniin.

Ei oo, eikä potkasta. Nimittäin se joka niin tekee, saa etsiskellä hampaitaan tunnin. Ja mikäli minä löyvän na kaikki eka niin myyn ne omistajalleen 15 euron kappalehintaan.

Vastaan voin tulla toki sen verran, että annan puolitoista promillea alennusta siitä Erikeeper-purkista, jonka sisältämällä liimalla hän saa koettaa laittaa purimensa takaisin. Sählypallon iskusta mulla on kokemusta kun yläasteella olin maalivahtina ja sitten lennähti.

Jeesukse ristukse iankaikkinen hoosianna kun se sattui. Ai niin, hyväksyn potkun sillä eholla että potkasija o naine, joka potkasee tarkasti ja himokkaasti erektoituneeseen penikseeni. DD miks se muka sattuu nii paljo. Oli aamu kello noin kahdeksan oon lährös töihin mieheni kai luuli että oon lähteny nyt tulinki takaisin no siinä äijä seisoi netin eessä ja veti käteen kysyin etkö saa multa tarpeeksi rupes vituttaa otin sen pallit käteen hyväilin mut sit aloin pusertaa ja vääntää ne alkoi tulla siniseksi äijä oli polvillaan potku palleihin teki varmaan makeeta läksin töihin eipä runkkaa enää t eija.

Varmaankin masokisteille löytyy joku oma palsta. Tämä palstahan koskee vain terveyttä. Sairaille ja psykiatrisille tapauksille, samoinkuin vajaaälyisille on omat osastonsa. Jotkut jopa suljettuja sellaisia. Ei poikiikaa saa satuttaa!!!!! Toi isyyden menetys on vain myytti. Kiveksiä suojaa aikamoinen sitkeä muuri. Jos haluaa menettää isyyden kiveksiin kohdistuneella iskulla niin jonkun täytyy vetää niin kovaa alumiini pesarilla kuin lähtee.

Jos kivespyörähtää johtimen ympärille tai joitan niin se kives menetetään kuudessa tunnissa. Se alkaa helvetillisellä kives kivulla ja säteilee lantioon asti. Ainoa vaihtoehto on leikkaus niin nopeasti kuin mahdollista. Jos vastaan otto virkailija ei ota tosissaan ja menetätä kiveksen tai kivekset niin voit ainakin haastaa terveyskeskuksen oikeuteen ja saada massiiviset korvaukset. Mulla on kaksi tarinaa jotka tapahtui mulle nuorena: Vedin alamäessä vahingossa etujarrun pohjaan ja lensin tangolle.

Kivespussista jäi nahka tangon ja minun väliin ja siitä lähti pinta ihoa peukalon verran. Myös vasen kives jäi hetkellisesti tangon ja minun väliin joka pullahti ikään kuin joku olisi rasvaisilla käsillä ottanut pinsetti otteen ja puristanut.

Olin kaksi viikkoa "kuumessa" heheh. Kaikilla on varmaan jonkin sortin kiveskipu tuttua mutta voin kokemuksesta kertoa että kaikkein kivulian munille potku on takaapäin niin että pottuvarvas vain osuu toiseen kivekseen kovaa ja nopeasti.

Kipu on niin suuri että se iskee 5 sekunnin viiveellä ja alkaa vihlomisella joka pahenee ja pahenee samalla kun mietit kuinka kovaksi se kipu oikeasti käy. Olin 15 minuuttia maassa ja keskityin vain hengittämiseen. Kaveri aikoinaan teki noin mulle vahingossa mutta hän nauroi mulle sen koko 15 minuuttia eikä pyytänyt anteeksi tai mitään.

Kun toivoin jotenkin vetäsin kirkuvan alakoukun palleaan ja haistatin vitut. Mulle teki lentokone hätälaskun 3 kilometristä suoraan kasseille kun otin aurinkoa viime kesänä. Huomasin tuskissani että taivaalta satoi muutama laskuvarjo mies. Valitettavasti kaikki heistä oli sadisteja joten he laittoivat kiristys siteen kivespussini ympärille niin että kivekset olivat tiukasti pussin pohjalla ja pitivät raajoistani kiinni ja hakkasivat vasaroilla kiveksiäni neljä tuntia putkeen.

Sen jälkeen he laittoivat minulle pienen pussin penikseni päällä joka oli sopiva miniatyyri koossa mutta sitten he laittoivat minut katsomaan sellaista aikuisviihdettä että rupesi ottamaan eteen vaikka kivekset olivat turvonneet ananaksen kokoisiksi. Valitettavasti se huppu minkä he laittoivat penikselleni oli 10 senttiä liian pieni erektiossa joten penikseni räjähti.

Jos mies itse haluaa potkuja munille niin täältä kyllä läsähtelee terveisin Kaija. Tuu läsäyttelee mun munia!! Saat potkii niin paljon ku mieles tekee! Pane sähköpostii jos kiinostaa cazaws gmail. Se on nii kiihottavaa jos kaunis nainen potkasee kalleuksille.

Sen vois tehä useemman kerran Yks nainen potkaisi minua Hai- saappailla munille. Kyllä se tuntui aika kipeältä, mutta se tuntui myös hyvältä. Mutta hän jatkoi potkimista, ja sitten tuli saapasta ympäri kehoa. Ilmeisesti jotkut naiset nauttivat potkimisesta, vai mitä mieltä olette naiset , kommentoikaa Naisena voin sanoa,että minä potkin munille. Tämä on meidän itsepuolustuskeino,ei tästä varsinaisesti nautita, mutta ehkä tämä on paras tapa. Meiilä on usein kovakärkiset kengät jalassa.

Eilen potkin yhtä heppua munille. Minulla oli jalassa hai-saappaat. Varmaan tuntui, kun annoin sille kunnolla saapasta. Sinne kiveksille se potku meni. Olen potkinut näillä saappailla ennenkin. Oli kyl hauskaaki, eikä oo kauduttanut. Vaikkaki tietty sit sattu aikalailla ja pallit oli kipeenä viikon verran. Oon kans potkinu hai-saappailla poikia palleile, se on hauskaa! DD ja jos ne ei muuten hajoo nii lopuks otan teidän kivekset käteeni ja puristan nii kovaa että ne murskaantuu xDD.

Tiia Laita viestiä osoitteeseen potkis gmail. Moi, laitahan maili osottees, niin jutellaan eka ;. Tia99, tekiskö mieli päästä potkimaan mua kunnolla kasseille? Hahahahah miks härnäsit jos kerran härnäsit nii ansaitsit ton pallien kipus Kainu kaikki pojat tietää et älä härnää tyttöjä missään tilanteessa Tiedoksi olen poika ja tiedän miltä munille saaminen tuntuu!

Voisiko joku vastata mitä monottaminen tarkoittaa Esim kuulin et joku oli monottanu polvella miehen munille Mitä toi tarkottaa??????????? Tia99 sanoi hyvin, että hai-saapasta tulee tarvittaessa. Munille tuli minulta aika kova potku. Hän kaatui maahan , ja sitten minä potkin sitä saappaillani. Potkasin kikuliin mutta osuin kiveksiin ,voi että poikakaveri itki. Tässä on taas mii1. Koska kommentoinini on pidetty. Ostin pari viikkoa sitten uudet punaiset Hai-saappaat. Pidän niitä sisälläkin iaiassa , Uudenvuoden aattona potkin niillä, t.

Tuollaisen naiskaverin kun löytäis jostain, joka haluais potkia munille Tuntuvat mun ystävät olevan joko arkoja tai luulevat niiden olevan helposti särkyviä. Mulle saa laittaa viestiä, jos haluaisitte tytöt potkia niitä Laitoin jalkaan Hai- saappaat, kun tiesin, että täytyy potkia. Sitten minä saappaillani potkin jalkoväliin, ja kun hän kaatui, aloin polkemaan hänen munia.

Sinne hänen sukuelimensä jäivät minun saappaani alle. Kun mies ei ymmärrä tai 'tiedä' ettei melaa ole lupa ängetä paikalla olijaan. Ei tavitse käytää jalkaa kyynärpää tai käden sivu sopii myös jopa joku astalo ei liian paksu tai pitkä että saa voimaa lyöntiin. Hypätkää maalin tolppaa päin munat edellä. Oon tehny ite paperia housuussa maaliin tolppaa päin hypyn eikä tuntunut yhtään. Minä taas potkin Hai-saappaillani.

Minulta tuli kovia potkuja. On ne vaan hyvät kumpparit. Saa toisen jalan tukevasti maahan , kun toinen jalka potkaisee. Ne on kovat kärjestä , ja saappaitten kannoilla on hyvä polkea. Tuossa eilen istuttiin iltaa kaverin kanssa, ja ajateltiin, että lähdetään ulos.

Mitkä kengät laitetaan jalkaan? Puhuttiin, että Hait on parhaat. Minä laitoin ne jalkaan, ja kaveri kävi omat myös hakemassa jalkoihinsa. Sitten tuli tilanteita, että saimme potkia munille , kyllä se potkiminen saappailla sinne jalkoväliin on aina mukavaa.

Mikäli joku potkasee meikäläistä munille, tulee tämä henkilö saamaan sen verran kunnolla turpaan, että tietää potkasseensa.

Oli sitten mies tai nainen. Osa naisista ei taida kommenttien suhteen oikeasti ymmärrä, että isku kiveksille on pahinta kipua mitä mies voi kokea ilman, että tyyliin leikataan raajaa irti puuduttamatta tms. Siinä ei ole ikinä mitään nauramista. Vain itsepuolustustilanteessa se on oikeutettua ja siinäkin äärimmäinen keino. Pelkkä pieni lääppiminen tai muu vastaava ei oikeuta siihen.

Erittäin kovasta iskusta kokemusta on, kun kaveri potkaisi vanhingossa kerran thai boxingissa, mutta muutenkin pyöräntangolle on tullut kaaduttua sun muuta aikoinaan.

Se tuntuu suurin piirtein tältä: Kipu on erilainen verrattuna mihinkään muuhun kipuun. Se alkaa yhtä nopeasti kuin polttaisit sormesi ja se on säteilevä ja voimistuva, aivan kuin koko keho olisi tulessa ja samaan aikaan pisteltäisiin joka puolelle neuloilla. Ehkä jotenkin hieman samaa on siinä, jos kyynärpäässä olevaan kuivasuoneen saa kunnolla osuman.

Tämän lisäksi se lamaannutta kokonaan vieden toimintakyvyn täysin ja alkaa usein voida pahoin. Oikeastaan sitä voisi luonnehtia enemmän olotilaksi - shokiksi. Shokin aikana ei voi tehdä muuta kuin odottaa laantumista, usein sikiöasennossa voihkien. Kun shokkitila laantuu, sen jälkeen vasta palleissa voi tuntua ns. Pienissä iskuissa shokkitila laantuu melko nopesti ja normaali elämää jatkuu heti, mutta kovista shokkitila jatkuu helposti puolikin tuntia, pallit ovat kipeät pitkään ja sairaalareissu on vähintäänkin suositeltavaa.

Kaikki naiset jotka haluavat kuritaa mun kiveksiä, niin viestiä osoitteeseen Kuritettava1 Gmail. Olen valmis tulemaan jonekkin jos on tarvetta: Eka oli noin vuotiaana ja vaikka kipu tuntu koko alavatsassa, niin pystyin jatkamaan tappelua joten kuten. Kipu kiveksistä hävisi muutaman minuutin jälkeen ja unohdin nopeasti koko jutun. Toisen kerran sain potkun munille vuotiaana. Tuon kerran muistan koko loppuelämän. Kivekset oli kai kehittyneet täysin ja silloin ne on ilmeisesti paljon kipuherkemmät.

Potku tiputti mut heti maahan ja jäin piteleen muniani sikiöasentoon muutamaksi minuutiksi. Kivekset kaiken päälle turposi kivusta ja pari seuraavaa päivää oli tosi tuskainen olo vaikka popsin särkylääkkeitä aikas tavalla. Lapsia ei oo tullu ainakaan vielä. Mitä tos toises potkut tapahtu? Toiseen potkuun liittyy niin paljon traumaattista ja kipeää juttua ja myös henkilökohtaista juttua että en viitsi siitä taustaa kertoa.

Täysillä potku kuitenkin tuli. Pahinta tässä on se, että isyys on saattanut potkusta kärsiä. Lasta on yritetty jo yli vuosi ilman tulosta. Tyttöystävä painostaa, että mun pitää jo mennä antaan spermanäyte johonkin lapsettomuusasemalle, koska kiveksiin on niin kovaa potkaistu.

Tästä tapauksesta on kaksi vuotta aikaa. Mua on kans potkastu kun olin Olin baarissa ja lähin sieltä yhtä aikaa semmosen n. Ei siis lähdetty yhdessä, vain sattumalta samaan aikaan. Nainen oli hyvin vetävän näköinen ja hän käveli minun edellä. Toinen ihminen voi sietää kipua toista paremmin.

Videolla käsittellään myös sitä, miten kipu esiintyy kiveksissä ja synnytyksen aikana. Eroavaisuuksia ja yhteneväisyyksiä löytyy. Silti Moffitin ja Brownin johtopäätös on tasapeli, vaikka tapaukset ovatkin täysin erilaisia.

Molemmat sattuvat, ja paljon! Jaa se myös ystävillesi. Juuri nyt Päivä Viikko. Menikö Justin Bieber naimisiin? Esitteli sosiaalisessa mediassa sormusta nimettömässä Rääväsuinen räppäri Cardi B pisti arvostelijoilleen jauhot suuhun: Mekko, joka ei paljoa peittänyt - laulajakaunotar Dua Lipa jätti alushousutkin kotiin Suomalaisen härskit sarjakuvat saivat megasuosion - paljastaa nyt, miksi haluaa suojella yksityisyyttään Lauseet, joita kukaan parisuhteessa elävä ei halua kuulla - voitko samaistua?

Kourtney Kardashianin rinnat esillä paljastavassa topissa - nännit paistavat kuultavan paidan läpi Karmeimmat sisustustrendit listattiin - löytyikö näitä sinun kotoasi? Frendit-tähti Courteney Cox edusti kuvankauniin tyttärensä kanssa - katso kuvat kaksikosta Victoria´s Secret -malli varoittaa ihannoimasta häntä - teki pysyvää hallaa hoikkuutensa eteen Menikö Justin Bieber naimisiin?

Mies tatuoi pornotähden kasvot käsivarteensa - naiselta jäätävä reaktio Räppäri Iggy Azalea poseeraa täysin alasti - "Täydellinen vartalo" Muista käyttää kondomia! Suomeen rantautui kokonaan uusi, vaarallinen sukupuolitauti Rosa-Maria Ryyti julkaisi rohkean uimapukukuvan syntymäpäivänään: Frendit-tähti Courteney Coxin ulkonäkö muuttui radikaalisti botoxin lopettamisen jälkeen Teini lähetti perheelleen kuvan tanssiaismekostaan - veljeltä tyhjentävä vastaus Siskoni on noita -näyttelijää uhkaa jopa 10 vuoden vankeus - kärähti lentokentällä Äiti sai lapsensa kiinni kiusaamisesta - antoi rangaistuksen, joka jakaa mielipiteet vahvasti Näytä lisää.

Alueen portteja ei saada auki hurjan sään takia - miten käy keikkojen? Harvinainen video liikuttaa netissä: Kanye West purskahti itkuun syleillessään ystäväänsä. Tässä on tämän vuoden kesähitti! Katso kuka sai KISSin äänestyksessä suurimman äänimäärän. Nainen adoptoi siivettömän mehiläisen:

Numeropalvelu potku kiveksille -

Voi helevetin jee, minä ainakin katon semmosta yhtä pokkana numeropalvelu potku kiveksille maalin kuivuntaa tai lehmän märehintää. Siinä missä naisten synnytys kestää tunteja kiveksiin potkaisu on kuin silmänräpäys. Valitettavasti kaikki heistä oli sadisteja joten he laittoivat kiristys siteen kivespussini ympärille niin että kivekset olivat tiukasti pussin pohjalla ja pitivät raajoistani kiinni ja hakkasivat vasaroilla kiveksiäni neljä tuntia putkeen. Talvella oli myös sellainen oire, että kaikki kehon taivekohdat kuten sormenvälit ja suunpielet halkeili. Jos mua joku potkasee kiveksiin niin siltä potkasen alaleuan halki. Tiia Laita viestiä osoitteeseen potkis gmail.

0 thoughts on “Numeropalvelu potku kiveksille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *