Uhkeat naiset forever suomeksi

Olemme suunnitelleet rakkaani kanssa lapsen hankintaa tavalla tai toisella, ja eräänä päivänä avautui keskustelu nimityksistä. Oltaisiinko me "Äiti ja mamma" "Mutsi ja mama" vai mitä? Heitin vitsinä meistä kahdesta "miehekkäämpänä" että minähän voin sitten olla isi! No, hassusti on käynyt ja Haluaisin silti kuulla muiden mielipiteitä, onko tämä nyt ihan typerä idea? Varsinkin kun en ole Trans-henkilö millään vertaa, mikä saattaisi olla monen ulkopuolisen ensimmäinen ajatus yhdistäessään sanan "isi" naiseen.

Lapsen hankinta on siis vielä mietintä vaiheessa, joten kiirettä tällä ei ole. Like A needle In A haystack.. Mut pakko kokeilla löytäisinkö sut näin Istuskelin puoli kahden aikaan yöllä siinä keskustorin penkillä kun tulit kysyyn et onks mulla kaikki hyvin..

Tarjosit tupakan ja kerroit olevas matkalla baariin Kerroit myös mistä sut saattaa löytää jos haluan nähdä sut uudestaan.. Sä jäit mun mieleen ja mietinkin et jos tavoittaisin sut näin niin voitais sopia joku päivä jolloin suhun varmasti siellä sun kanta baarissa voisin törmätä Etsi Toggle navigation Valikko. Itselläni on tällä hetkellä n.

Pidän itse hoikista naisista. Ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa. Mieti terveyttäsi, hyvinvointiasi ja ulkonäköäsi. Ikävä kyllä en todellakaan.

Haluan kaltaiseni sopusuhtaisen ja liikunnallisen. Ja onnekseni sen myös löysin! Mä en vaan pystyisi siihen. En pidä lihavia seksikkäänä. Voisin, voin pitää myös seksikkäänä, jos nainen on sitä. Se ei ole riippuvaista kiloista. Terveyden kannalta olisi kuitenkin hyvä pitää huolta vartalosta. Kyllä, jos ei joka päivä tarvi kuulla asiasta valitusta. Muutama kilo sinne tai tänne. Jos on sinut sen asian kanssa että ihmiset on erilaisia ja erimallisia.

Maailmassa on paljon tärkeämpääkin kuin oman vartalon miettiminen. Tosin sekin on tapauskohtaista ja riippuvaista niin monesta muustakin asiasta kuin mitä vaaka näyttää. Tosin minua itseä kyllä etoisi jos toinen vain mässäisi päivästä toiseen kaikkea todella epäterveellistä. Tarkoitan tällä tosiaan, että se on päivittäistä ja silloin kyseessä on syömishäiriö. Sairaalloinen lihavuus ja sairaalloinen laihuus, molemmat yhtä kamalia.

Alipainoinenkaan ei viehätä ollenkaan eikä se, että henkilö on ns. Ilkeä haukkuminen muita läskiksi ei myöskään ole kovin viehättävää. Seksikkyys on todellakin aivan muuta kuin kilot. Henkilö voi olla kovinkin hoikka, mutta kuitenkin kylmä kuin jää ja haluton kuin lahna. Ja ylipainokin voi johtua niin monesta asiasta.

Mutta jos syynä olisi vaan dokailu ja epäterveelliset elämäntavat eikä mitään halua eikä kiinnostusta omasta terveydestä niin sitten en kyllä voisi seurustella. Tällä hetkellä olen kyllä ihastunut hieman ylipainoiseen naiseen. Hän on aika hot. Ajatusmaailma ja kemiat ratkaisee paljon enemmän. Tärkeämmäksi ominaisuudeksi nostaisin hyvän perus hygienian. Enemmistö heteroista myös edustaa tuota ulkonäkökategoriaa Ylipaino vaan jotenkin ällöttää.

No olin silloin hoikka ja ex-tyttöystäväni olikin ylipainoinen! Ei aina ole painosta vain persoonasta ja luonteesta. Totta kai ,että eivät aina haluaisi ylipainoisen kanssa. On olemassa ,että jokin sairautta ettei voi pysyä hoikkana. Nyt olen onnellinen ja yksin elää: Ei se hoikkuus ja kauneus aina ole tie onneen ja menestykseen.

Olin aikaisemmin hyvin hoikka ja silloin osa naisista joko petti minua tai jätti minut. Tilalle ottivat tanakamman, tyhmemmän ja rumemman. Seksistäkään se ei ole koskaan ollut kiinni, sillä olen ollut aina se, joka haluaa. Ihmiset näyttää niin erillaisilta joku 15 kg ylipaino voi lihaksikkaalla näyttää lievältä ylipainolta toisella enemmän.

D mutta, sitten jos, alkaa olemaan enemmän menee jo - puolelle. Mulla oli hoikka nainen joka, oli sohvaperunoiden kuningatar oli aina ärsyttävää, kun ei ollut oikein yhteistä säveltä, kun toinen halus olla aina vaan sisällä ja mää viihdyn kauniilla säällä enemmän pihalla Ja tosiaan mielummin vähän pyöreempi ja sohvaperuna, kun semmoinen joka, on kesto dietillä, ei voi syödä mitään hyvää jne.

Exä oli taas sitten tää ääripää: Kysyt voisiko seurustella ylipainoisen kanssa? Minkä päällä oleva kilomäärä luokitellaan ylipainoksi ja kuka sen luokittelee? Kerrot sinulla olevan 15 kg ylimääräistä. Joillakin naisilla normaalipaino omasta mielestä on jo ylimääräistä ja joidenkin kohdalla suurikin ylipaino "ei haittaa, itse läskini kannan"- ajatuksella. Sinunkin kohdalla voi joku sanoa, että olet normipainoinen - joku riisitautinen taas voi pitää sua ties minä Mulla on määrätty periaate näissä hommissa: A en vaadi kumppaniltani yhtään enempää, mitä itselläni on antaa ja se pätee myös läskieni kohdalla.

Jos mulla on se kymppi "liikaa" niin mikä olisin toiselta vaatimaan mannekiinivartaloa. Siks toiseks mitä sekin tarkoittaa? B jos on ns. Jos hiki haisee ja laiskuuttaan ei jaksa pitää itsestään huolta, niin kiitos, mutta ei kiitos. C luonne se kai tärkein on, joka saa ensin ihmisestä kiinnostumaan. Läski, sen edut tai haitat, tulee vasta jälkijunassa.. Mielestäni se on naisen sisin, mikä ratkaisee. Ei ole väliä onko liikakiloja, kunhan on itse sinut kilojensa kanssa.

Tietenkin, jos on ylipainoa sairaalloisesti, onhan se terveydellisistä syistä parempi yrittää laihduttaa ja muutenkin selvittää syyt syömiseen. Itse olin aiemmin sitä mieltä, että en voisi. Mutta sitten rakastuin ja lujaa naiseen, jonka paino oli varmaan tuplat omaani. Eikä häirinnyt kilot eikä vatsamakkarat, rakkaus ja henkilö itse oli se tärkein.. Ja koska itse pidän liikunnasta ja erilaisista fyysistä kykyä vaativista pikkuharrasteista niin eihän liian lihava jaksaisi kanssani tehdä mitään.

Minulle nuo fyysiset pikkuhommat ovat ihan jokapäiväisiä ja elämäntapa. Joten paljon yhteistä meillä ei sitten olisikaan. Eli en alkaisi seurustelemaan niin lihavan henkilön kanssa. No eipä tunnu huolivan, kun katsoo noita profiileja mitä kumppaninhakusivustoilla on. Hoikkia on murto-osa naisprofiileista. En täysin ymmärrä sitä että ulkoisia ominaisuuksia pidetään niin tärkeinä parisuhteessa, että niistä saadaan näinkin voimakkaita keskusteluita aikaiseksi.

Itse olen aina ollut pienikokoinen niin pituudesta kuin painostakin. Mieheni puolestaan on pitkä mieheksikin ja painoa on kertynyt reilusti liikaa. Näin oli jo tavatessamme. Mieheni on aina harrastanut liikuntaa nyrkkeilyä, punttisalia, sählyä yms. Jos kuitenkin tuijotettaisiin vain painoindeksiä, niin se ei kertoisi koko totuutta.

Lihas kun painaa enemmän kuin läski. Pituuseroa on meillä 30 senttiä, mutta ei se halaamista estä. Ulkonäköasiat eivät mielestäni ole kovinkaan tärkeitä puolisoa valitessa, mutta kyllä ne varmaankin jonkun verran vaikuttavat. Tulee aina mieleen vanha sanonta: Meillä on seurustelun aloittamisen jälkeen yhteispaino pysynyt samana, tosin minulla se on kymmenessä vuodessa noussut kymmenkunta kiloa, kun miehellä taas pudonnut saman verran…. Otinkin tämän painoasian tässä päivänä eräänä puheeksi, kun mies nosti minut syliinsä ja kantoi sänkyyn ja minä varoitin, että älä nyt itseäsi telo, en paina enää yhtä vähän kuin kymmenen vuotta takaperin… Mies meinasi, että yksi kymmenen kiloa nyt sinne tai tänne ja kun häneltä se on lähtenyt pois, niin yhteispainohan on edelleen sama.

Aloin myöhemmin miettiä, että mistä tämä mahtaa johtua — en siis aiemmin ollut sen kummemmin asiaan kiinnittänyt huomiota, ehken siksi, että kilot eivät minulle ole tulleet eivätkä mieheltä lähteneet kertarysäyksellä, vaan pikemminkin pikku hiljaa.

Eipä asiaa tarvinnut kauaa pohtiakaan, kun syyt moiseen selvisivät. Minä ensiksikin söin ennen terveellisemmin, mutta mieheni myötä silloin, kun hän laittaa ruokaa, on ruokavalioon tullut huomattavan paljon enemmän kermaa mies esim. Lisäksi syömme useamman kerran päivässä kuin mitä itse aiemmin söin. Mies myös osti poikamiesaikoinaan usein sipsejä, mutta kun minä en niitä syö, on mieskin lopettanut käytänssä kokonaan sipsit ja vastaavat.

Toinen juttu on se, että minut on kasvatettu niin, että ruokaa ei saa jättää. Syystä tai toisesta miehelläni on paha tapa jättää aina jotakin lautaselle — ja minulla on yhtä paha tapa syödä hänen lautasensa tyhjäksi…. Eipä kai siinä sitten muuta tarvitakaan, eli riittää, että minulla ovat syömätavat huonontuneet ja miehellä parantuneet….

En ole vielä mitenkään kovasti ylipainoinen painoindeksi 25,5 , eikä mies alipainoinen painoindeksi 29 , joten kummankaan osalta ei missään nimessä vielä syytä huoleen. Minun on kuitenkin syytä pitää huolta siitä, ettei tuo kilo per vuosi -tahti jatku enää, tai viisikymppisenä onkin jo sitten tullut 20 kiloa liikaa…. Eli yhteenvetona — kaikki eivät pysy samoissa mitoissa koko elämäänsä, mutta kaikkia moiset seikat eivät häiritse yhtään, ainakaan niin kauan kuin ei tosiaan puhuta vielä noista Suurin pudottaja -kokoluokan ihmisistä….

Ai kysytkö heti ensimmäisenä tavatessasi painoindeksin? Viehätyn muodokkaista naisista yli kaiken! Senpä vuoksi nettitreffejäkin selaillessani valitsen aina ne pyöreyteen, rehevyyteen, ylipainoon ja lihavuuteen viittaavat hakukriteerit.

Koska miehet tajuaa että kaikki ei halua samanlaisia naisia?