seksi keskustelu suomi porn video

Kukaan ei uskoisi minun elämääni vielä nuorena aikuisena, kuinka viatonta se elämä silloin oli. En tiennyt muuta lasten teostakaan, kuin sen että kun mies ja nainen vihitään ja he nukkuvat sen jäkjeen saman täkin alla, siitä ikäänkuin kypsyy nainen äidiksi, vatsassa tapahtuu sen vihkimisen jälkeen tai seurauksena jotakin.

Että se on se syntymän ihme, vihkiminen. Siihen tarvitaan vain mies viereen täkin alle, niikuin uroslintu samaan pesään poikasia syöttämään.

Kaikki puheet, mitä vahingossa kuulin hameen alusasioista, oli mielestäni mitä suurinta häväistystä, syntiä ja rikoskin naista kohtaan. Rivosuiset miehet olisi mielestäni joutaneet vankilaan, niin suuria roistoja he olivat.

En voinut käsittää miksi he tuollaisia puhuivat. Minusta avioliitto oli niin suuri ja pyhä ja kaunis asia kuin vain maailmassa voi olla, ilman navanaluspuuhia, joista en aavistanutkaan mitään. Katsoin ihaillen nuoria aviopareja, kuinka mies kohteli kunnioittavasti vaimoaan, se oli kauneinta mitä voi kuvitella ja siitä täyttymisestä itsekin haaveilin, ilman muuta kuin lämmintä pesää yhteisen täkin alla, josta se lapsi sitten kasvaa.

Miksi ihmeessä lapsia pitäisi johtaa harhaan tässä asiassa? Minä häpeäisin olla vanhempi, jonka lapset luulevat, että lapsia tehdään menemällä naimisiin ja nukkumalla saman peiton alla. Kun sitten sieltä tynnyristä ulos tulit, takuulla hämmästyit!

Mutta olikos mielestäsi kasvattasi ollut reiku sinua kohtaan? Mutta ne olivat niitä aikoja, joita muiston kulttaa?

Voi kuule, en minä ollut ainoa, aika oli sellainen. Vain huonot ihmiset puhuivat 'niistä' asioista ja onhan pitkään ollut käsitys että jos nainen on edes nauttinut vahingossa jotakin, hän on ollut hysteerinen - siis myös rakastellessaan. Ei se kauneus seksistä mihinkään katoa vaikka tietäisikin asioiden todellisen ja raadollisenkin luonteen. Onko parempi sitten elää vain harhakäsitysten vallassa, enpä usko.

Nykynuorilla on paremmat lähtöasetelmat seksin suhteen kun mitä meille varttuneemmille annettiin. Helppoa se on nykynuorilla ku on tämä internetin ihmeellinen maailma. Minun nuoruudessani sai tyytyä Hobby hallin kuvastoihin, tai oikein huonoina aikoina pelkkään Anttilan mainoslehtiseen. Minäpä löysin Jallun vuodelta muutama vuosi sitten. Siinä ei ollut mitään sopimatonta.

Vertailun vuoksi ostin vuoden Jallun. Jo oli eri meininki, ei jätetty mitään arvailujen varaan! Ne luvun Kallet oli retusoitu niin, että naisen jalkoväli oli sileä kuin biljardipallo.

Jos sitä jalkoväliä yleensä näytettiinkään ilman jotakin riepua edessä. Rinnat sentään saattoivat olla paljaana. Miten aloittajalle sitten selvisi asioitten oikea laita? Minulle myös kerrottiin verhoten seksiasioista ja koin myöhemmin asian valjettua, että minulle suorastaan valehdeltiin.

Uteliaana lapsena sain kaiken selville jo alle kouluikäisenä, mutta aloittaja kuulostaa kasvaneen aikuiseksi saakka vääristyneen valistuksen alla. Pojilleni kerroin heidän kiinnostuksensa mukaan aikanaan, aivan totta.

Epärehellisyys ja valehtelu lapsen edessä ei ole oikein ja jättää ikuisen luottamuksen puutteen toisiin ihmisiin. Olin niin viaton että en osannut varautua ja kohtaloni oli tulla raiskatuksi, äkkiä kaadettiin ja riivittiin ja raiskaaja pakeni. Siitä viiden vuoden kuluttua minut vihittiin viisi vuotta vanhemman miehen kanssa ja liittoa on kestänyt 50 vuotta.

Lapsia ja lapsenlapsen lapsia on jo neljännessä polvessa. Äiti sanoi vain kun olimme nuoria ja haaveilimme siitä ihanasta miehestä, että ei avioliitto ole nautintoa naiselle, miehet vain siitä nauttii.

Se oli varmaan se asian ydin, että naisen tuleekin vain uhrautua, ei muuta kasvatusta. Onneksi oli jo silloin kirjallisuutta ja lääkärikirjoja, mutta ei orgasmista kukaan puhunut mitään.

Sen sanankin kuulin jumppakavereilta vasta kun minulla oli jo kolme lasta. Lapsenlapsenlapsia neljässä polvessa, olet siis vähintään 70 -vuotias. Sinulla on ollut 3 lasta ehkä jo 20 -vuotiaana eli joskus -luvun alussa. Et sitten tiennyt, ettei -luvulla tiedetty yhtään mitään mistään jumpasta, jumppakavereista tai naisten kympistä tai kuntosaleista puhumattakaan? Oli vain koulussa urheilutunnilla liikuntoa ja voimistelua, silloin sai olla tytöilläkin pitkäthousut jalassa ei tarvinnut hame päällä liikuntoa ja voimistelua harjoittaa.

Niin sanottua vapaa-aikaa ei naisilla ollut ollenkaan, päivisin oltiin töissä ja illalla lämmitettiin uunia ja tehtiin ruokaa ja parsittiin vaatteita ja pyykättiin kuka missäkin avannossa, navetan muuripadassa ja edistyksellisimmät kaupunkiasunnon pyykkituvassa. Siellä sitä kuule oli useampi täti kavereineen "jumppaamassa" kun ei ollut vielä edes pulsaattoreita, ne tuli joskus 50 -luvun puolella.

Sitäpaitsi en usko alkuunkaan, että aloitusteksti on edes naisen kirjoittama, saati sitten lähemmäs 80 -kymppisen mummelin. Kaikki arviosi väärin Nyyrikki kulta, ikää myöten.

Kaikki myös ihan totta mitä olen kirjoittanut. Olin vielä nuori rouva luvulla ja nuori olen vieläkin ja jumppaan. Kirjoja on ollut Suomessakin jo vuosisatoja. Mikäs "kulta" minä Aloittajalle olen, tuntematon ihminen? Kas kun katsoin omien lasteni kanssa silloin Pikkukakkosta mustavalkoisesta Salorasta. Melkoisen tyhmän kuvan antaa itsestään henkilö joka väittää olleensa vapaalla 70 -luvulla, e -pillerin myötä vapautuneen seksuaaliaikakauden muka "nuori rouva" ja umpiummikko suoraan keskiajalta.

Kirjoja on ollut jo vuosisatoja, 70 -luvulla oli jo seksuaalivalistuskirjoja, ei siinä Kotilääkäri -opusta tarvinnut muuta kuin sairauksien ihmettelyyn. Jos nuori rouva on ollut 70 -luvulla 20 -vuotias sinisilmäinen kolmen lapsen äiti, niin silloin ensimmäinen lapsenlapsi on syntynyt jotakuinkin ja lapsenlapsenlapsi Toisen kierroksen alkaessa vaimoni huudahti että ei herranjumala oletko jo taas valmiina.

Vaimoni oli selvästi päässyt pahimman järkytyksen yli ja alkoi ääntelehtimään voimakkaammin. Minä olin istunut jakkaralle kun jalkani ei enää kantaneet ja olin shokissa. Olin katselemassa live esitystä ja herran jumala vaimoni kaiken keskipisteenä. Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma. Tätä tuntui jatkuvan ikuisuuden ja se sotku ja haju mikä valtasi hytin vaikka olikin hieman isompi parivuoteella oli jotain ennen kokematonta.

Järkytyin siitä kuinka nämä kaverit tuntuivat olevan heti valmiit uusintaan kun olivat vuoronsa hoitaneet ja heidän seisokkinsa olivat todella tukevia yläviistoon. Sitten yksi huudahti että hei kaverit nyt on mentävä ja alkoivat pukemaan kun yksi vielä touhusi vaimoni päällä hoidellen itsensä loppuun. Kaverit suutelivat vaimoani ja toivottivat onnea sanoen kokemusta uskomattomaksi.

Vaimoni vastasi hämmentyneenä kiitos samoin. Pojat lähtivät ja en tiedä kuinka kauan olimme hiljaa ja tuijotimme toisiamme vaimoni maatessa sängyllä hame lantiolla valuen runsaasti poikien nesteitä ulos ja sänky oli siltä kohdin kun olisi kastelukannulla vettä kaadettu. Vaimoni oli hiestä märkänä. Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen.

Sitten vaimoni vasta tajusi että hänet oli maattu paljaalla useaan kertaan ja järkyttyi siitä. Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle. Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa. Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä.

Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin. Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä.

Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut.

Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm. Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä.

Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa. Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä. Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan.

Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni. Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin. Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä.

Topi alkoi jylyyttämään isäni äänellä, että hän on asiaa kyllä jo epäillytkin, mutta nyt siitä tehdään loppu ja uhkasi antaa minulle kunnolla piiskaa, tämä onkin sitten tämän vuoden ensimmäinen risutus, hän ilmoitti. Kaikkia meitä nauratti moinen uhkaus, jopa minua. Jotenkin Topin sanominen pysäytti tilanteen ja asia oli minusta loppuun käsitelty. Mutta kohta joku porukoista sanoi, että minut on piiskattava, koska isänsäkin piiskaa, niin on sinunkin se tehtävä.

Ne osasivat kyllä painostaa Topia, epäilivät että sillä ei voimat riitä eikä sillä ole oikein miehen luonnetta, piiskan antaminen vaatii riskin, päättäväisen ja määrätietoisen miehen, löperön on turha sellaiseen ryhtyä.

Sitten ne kertoivat kuinka isä tapaa minua piiskata. Tosin viimeisestä löylytyksestä on jo vuoren verran, mutta en minä sitä niillen sanonut, se oli sen verran nolo juttu. Kävihän se Topi lopulta minuun kiinni ja pyöritti oikein vahvemman oikeudella.

Minä tiesin, että se on riski jätkä, mutta nyt minä sen myös tunsin. Joka ainoa yritykseni estää Topia retuuttamasta minua lopetettiin alkuunsa. Kamppaillukaverini oli tuolloin varmaan vuotias, mutta varmasti riskimpi kuin isäni. Ja lopputuloskin selvisi kohta. Minä makasin housut linkussa Topin polvilla ja veljellinen koura tanssi pakaroillani ja sellianen ihme tapahtui, että kun minua pyllylle mäiskittiin, niin jostain syystä slmistäni alkoi vuotamaan vesi.

Kun Topi nosti minut ylös kaikki näkivät, että jotakin valui poskillani. Topi auttoi minua nostamaan housuni ja veti sitten minut viereensä istumaan ja sanoi: Vajaan kymmenen sekunttia minä melkein uskoin mitä se sanoi ja se lohdutti minua ja torjui sieluani joutumasta hylätyksi yksinäisyyden syövereihin.

Olen minä Topin kanssa kahdenkesken monta kertaa puhunut tuon illan tapahtumista ja vieläkin minä olen sitä mieltä, että siinä on koko maakunnan riskein ja fiksuin kaveri.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi nosta ja kanna seksi video nosta ja kanna seksi video shoofly 7. Nosta ja kanna eli lift and carry seksivideo https: Kaveruuden hinta Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Kyllähän tuo voi kiihottaa ihan hyvä sinänsä: Vastaa alkuperäiseen viestiin nosta ja kanna seksi video Nosta ja kanna eli lift and carry seksivideo https: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Seksi keskustelu suomi porn video -

Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, sihteeriopisto vantaa seksiä jyväskylä lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. Sidottu tyttöystävä saa kyrpää kuin orja. Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa. Sitten ne kertoivat kuinka isä tapaa minua piiskata. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen. En kestä tätä häpeää, kun se oli isäni kaveri . Sidottu mies on seksi-orja Kuvaus: Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Kyltissä oli joukkueen nimi joten tiesin nyt mistä heitä voisi tavoitella tarvittaessa mutta se suurin järkytys oli että he olivat iältään 16 v. Tapansa mukaan vaimo oli pukeutunut seksikkäästi ja meillä oli hauska ilta. Onneksi voi olla kesän eri paikkakunnalla. Yritin aina tilaisuuden tullen katsella josko häntä näkyisi, mutta tuo kerta jäi valitettavasti ainoaksi.

Myöhemmin kerroin poikien iästä ja vaimoni järkyttyi asiasta ja meni joku aika, mutta nyt asiasta on tullut meille yhteinen kiihottava tekijä ja salaisuus, mitä hyvin harva varmaan kokee koskaan ja ei varmaan kukaan edes fantasioi. Pojat ovat varmaan kerskuneet asialla, mutta täytyy antaa tunnustus että olivat panomiehiä nuoresta iästään huolimatta ja terveitä, koska vaimoni kävi tarkastuksessa kotiin tullessa eikä mitään ollut, joten voimme siltä osin huokaista helpotuksesta.

Tuntuu edelleen uskomattomalta ja tuo meidän suhteeseen kipinää. Tämä tapahtui jo viisi vuotta sitten kun vaimoni täytti 50 ja olimme sitä juhlimassa laivalla. Tapansa mukaan vaimo oli pukeutunut seksikkäästi ja meillä oli hauska ilta. Päätimme lähteä hyttiin nauttimaan toisistamme. Matkalla tapasimme hississä neljä nuorta miestä ja kertoivat olevansa pelimatkalla. Kehuivat vaimoa kauniiksi ja seksikkääksi saaden vaimoni punastumaan voimakkaasti.

Tulivat ulos hissistä samassa kerroksessa ja lähtivät kävelemään kanssamme ja juttelimme, kuinka olemme juhlimassa vaimoni 50 v juhlia ja pojat halusivat antaa onnitteluhalauksen suukolla. Vaimo hämmentyi ja naurahti suostuen halaukseen ja suukkoon selvästi hämmentyneenä. Pojat kehuivat kuinka kaunis ja seksikäs vaimoni on juhlapäivänään. Sitten koimme jotain todella yllättävää kun yksi pojista ehdotti, että järjestäisivät yllätyksen vaimolleni ja heillä olisi tunti aikaa, koska heillä oli sovittu joukkueen yhteinen kokoontuminen.

Hämmennyimme täysin ja katsoimme toisiamme. Tämä poika ehdotti että mentäisiin hyttiimme ja he näyttäisivät yllätyksensä. Vaimoni sanoi että kiitos ei hämillään ja en osannut sanoa mitään. Pojat jatkoivat jututtamista ja vaimoni kehumista.

Katsoimme toisiamme ja selvästi menimme kumpikin kipsiin. Sanoin että no käydään katsomassa yllätyksenne ja ajattelimme että haluaisivat ehkä halata ja suukottaa vaimoani lisää. Vaimoni nautti selvästi yhä enemmän kehuista ja olimme kumpikin hieman vapautuneita juodessamme illan aikana mutta emme voineet sanoa että olisimme olleet erityisen humalassa.

Avatessani hytin oven kuulin vaimoni kiljaisun ja tämä poika nosti vaimoni ilmaan vaikka oli hieman rehevä, sellainen ihanan seksikkään rehevä nainen ja kaatoi sängylle suudellen häntä samalla kun nosti vaimoni tiukkaa hametta lantiolle.

En tajua vieläkään missä välissä oli kaivanut kovettuneen kyrpänsä esiin ja työnsi sen vaimooni , mutta me kumpikin menimme ihan puihin siinä tilanteessa ja emme pystyneet tajuamaan mitä oli tapahtunut. Vaimoni katsoi hämmentyneenä ja pyöräytteli silmiään jolloin tajusin että kokee nautintoa. Kaveri nosti vaimoni jalat kohti hytin kattoa ja näkymä oli uskomaton kun vaimoni laittautuneena stayup sukissa ja korkokengät jalassa oli nuoren kaverin alla joka pumppasi ihan tosissaan.

Tämä kaikki tapahtui täysin odottamattomasti. Innokkaana hän ei kestänyt kun arviolta minuutin nousten pois päältä kun seuraava kaveri tuli vaimoni päälle ja raotti pikkuhousuja työntyen sisään.

Pojat vetivät kierroksen jokainen ja aikaa siinä meni noin arviolta viitisen minuuttia kun ajantaju hämäri siinä yllättävässä tilanteessa, mutta kaverit oli nopeita, yhtä nopeita kun he olivat taas valmiina riisuttuaan itsensä ja tunsin kuinka jalkani pettävät alta huomaten kuinka aloittivat uuden kierroksen ja nyt ensimmäinen kaveri, joka selvästi johtajana heidän porukassaan ujutti vaimon pikkuhousut pois jalasta ja silloin vasta tajusin että pojat vetävät paljaana ja laskevat sisään kun näin sen sotkun mitä neljä innokasta nuorta miestä oli saanut aikaan.

Toisen kierroksen alkaessa vaimoni huudahti että ei herranjumala oletko jo taas valmiina. Vaimoni oli selvästi päässyt pahimman järkytyksen yli ja alkoi ääntelehtimään voimakkaammin. Minä olin istunut jakkaralle kun jalkani ei enää kantaneet ja olin shokissa. Olin katselemassa live esitystä ja herran jumala vaimoni kaiken keskipisteenä. Pojat pumppasivat kovaan tahtiin toisen kierroksen ja taisivat tehdä sen samassa järjestyksessä, mutta siitä en ole varma.

Tätä tuntui jatkuvan ikuisuuden ja se sotku ja haju mikä valtasi hytin vaikka olikin hieman isompi parivuoteella oli jotain ennen kokematonta.

Järkytyin siitä kuinka nämä kaverit tuntuivat olevan heti valmiit uusintaan kun olivat vuoronsa hoitaneet ja heidän seisokkinsa olivat todella tukevia yläviistoon. Sitten yksi huudahti että hei kaverit nyt on mentävä ja alkoivat pukemaan kun yksi vielä touhusi vaimoni päällä hoidellen itsensä loppuun.

Kaverit suutelivat vaimoani ja toivottivat onnea sanoen kokemusta uskomattomaksi. Vaimoni vastasi hämmentyneenä kiitos samoin. Pojat lähtivät ja en tiedä kuinka kauan olimme hiljaa ja tuijotimme toisiamme vaimoni maatessa sängyllä hame lantiolla valuen runsaasti poikien nesteitä ulos ja sänky oli siltä kohdin kun olisi kastelukannulla vettä kaadettu. Vaimoni oli hiestä märkänä.

Kumpikin sanoi yhteen ääneen että mitä ihmettä tapahtui. Oli tapahtunut jotain mitä harva edes fantasioissaan kokee ja meillä ei ollut koskaan tullut edes mieleen tuollainen. Sitten vaimoni vasta tajusi että hänet oli maattu paljaalla useaan kertaan ja järkyttyi siitä. Tajusimme myös että vaimollani vaatteet edelleen päällä ja tiukka hame oli vaan rullattu lantiolle ja pikkuhousut limaisena hytin lattialle.

Stayup sukat ja kengät olivat myös spermassa mutta ei ihme siinä vauhdissa. Avustin vaimoni pesulle pöntölle kun hänellä voimaton olo ja kertoi saavansa usean kunnon orgasmin, joka varmasti rentoutti häntä ja edesauttoi asioiden "suotuisassa" etenemisessä.

Tosikertomus jatkuu 2 osassa. Tämä tapahtui silloin, kun minä olin teini. Meillä oli sellainen poikaporukka, jotka kokoonnuimme milloin missäkin.

Minä olin porukan nuorin ja elin aina sellaisessa pelossa, että minut potkitaan pellolle koko jengistä. Mutta minulla oli yksi valtti, joka avasi minulle ovet tuohon "salaseuraan", minä osasin naurattaa muita. Kerroin huvittavassa valossa tapahtumia ja tilanteita, joihin jouduin alvariinsa, tietenkin niitä täytyi värittää, eivät ne olisi muuten kuulijoihin uponnut.

Itseni lisäksi niissä tarinoissa esiintyi toisena päähenkilönä isäni, tietenkin hänen toimenkuvaansa kuului mm. Jumalan lomittaminen, ainakin minusta tuntui siltä. Ja monet hänen lentävät lauseensa sinkoilivat meidän keskusteluissa.

Enpä tiedä, mitä ukko olisi tuumannut, jos olisi saanut tietää minun porukoiden edessä ilveilystä. Porukan vanhin oli Topi, joka oli minua neljä vuotta vanhempi, iso jämäkkä poika, joka oli musikaalinen ja hyvä imitoimaan. Hänen kanssaan me kävimme usein keskusteluja, hän esitti ansioituneesti isääni niissä tilanteissa ja minä olin oma itseni. Monenlaisia asioita me käsiteltiin: Yleisöllä oli hauskaa, kun me pääsimme oikein vauhtiin.

Kerran me päädyimme keskustelemaan tupakanpoltosta ja siinä tilaisuudessa minulta karkasi tieto, että olen jo kuukausia salaa harjoitellut sitä, olihan puheessani tietysti hyvän miehen lisää, tosi asiassa olin muutaman kerran kokeillut ja tiesin, että jos testiin joudun niin pystyn henkeen vetämään ilman köhimistä.

Seksikäs beibi on sidottu ja saa munaa. Sidottu lutka saa kadulla kurkkuun. Mies orja ja perverssi dominatrix. Sidottu tyttöystävä saa kyrpää kuin orja. Serena Blair on lesbo-orja. Penny Pax on seksi-orja. Julmat naiset ja niiden mies-orja.

Seksi-orja Nicole saa orgasmin. Seksikäs Donna on seksi-orja. Sidottu aasian beibi saa orgasmin. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista. Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi.

HD-tasoiset, täyspitkät hardcore porno videot, kokoillan pornofilmit, anaaliseksi, suomalaiset amatöörivideot, ryhmäseksi, pornotähdet. COM - All rights reserved. Raportoi virheestä Lisää suosikkeihin. Sidottu mies on seksi-orja Kuvaus: Fetissi , sidottu , dominatrix Lisätty:

seksi keskustelu suomi porn video

0 thoughts on “Seksi keskustelu suomi porn video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *